Brengt 'Fear the Walking Dead' Madison dan eindelijk terug?

Brengt 'Fear the Walking Dead' Madison terug?

Fear the Walking Dead zou zomaar eens Madison Clark terug kunnen brengen in het zesde seizoen.

Jim Pedd, 1 februari 2021 om 11:01

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Fear the Walking Dead keert terug naar een opvallende plek. De opnames gaan deels plaatsvinden in Round Rock, Texas, op een locatie slechts enkele minuten dan de plek waar het personage Madison Clark van Kim Dickens leek te overlijden.
In het vierde seizoen namen we afscheid van Madison, ook al zagen we haar nooit overlijden. Nu weten we dat op 2 februari een deel van de opnames daar plaatsvindt voor de nieuwe reeks van de serie.

Een tijdelijke afsluiting
We lezen op de City of Round Rock website dat AMC gevraagd heeft of een bepaalde weg een tijdlang afgesloten kan worden. "De serie heeft een geschiedenis met Round Rock", schrijft de gemeente verder. "Round Rock en Dell Diamond deden dienst als set voor het vierde seizoen van de hitserie."

De weg ligt acht minuten rijden van Dell Diamond, waar we zagen dat Madison een hele rits zombies weglokte. Er wordt al langer gespeculeerd dat haar personage overleefd heeft en dat ze terugkeert.

Het gerucht gaat bijvoorbeeld dat Madison de mysterieuze persoon is die het leven van de dodelijk gewonde Morgan Jones redde in de finale van het vijfde seizoen.

Lees ook: Premièredatum 'Fear the Walking Dead' seizoen 6 deel 2 is bekend!

Lees ook: Jonge 'Fear the Walking Dead'-actrice met de dood bedreigd na ontwikkelingen in de serie

Bron: RRT

Lees meer over: Fear the Walking Dead, AMC, Opnames, Madison Clark, Kim DIckens

Informatie over de serie: Fear the Walking Dead

Populair nieuws