search
Derde seizoen 'The Umbrella Academy' van Netflix wordt gestoord
Series / Nieuws

Derde seizoen 'The Umbrella Academy' van Netflix wordt gestoord

The Umbrella Academy gaat dit jaar alweer verder met het derde seizoen, hopelijk heel goed.

Afgelopen november had Netflix goed nieuws voor fans van The Umbrella Academy. De serie kreeg officieel zijn derde seizoen.

In dat nieuwe seizoen gaan we zien hoe het de crew van de Umbrella Academy vergaat in de behoorlijk veranderde toekomst. Een van de castleden, David Castaneda, die de rol van Diego Hargreeves speelt, laat weten dat het derde seizoen heel spectaculair wordt.

Derde seizoen
De acteur liet op Twitter weten dat het nieuwe seizoen een knaller wordt. Heel veel vertelde hij niet, op dit na: "het derde seizoen gaat je van je sokken blazen".



In het nieuwe seizoen is Steve Blackman wederom de showrunner. Hij heeft de hele cast weer terug, waaronder Elliot Page, Tom Hopper, Cataneda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Justin M. Min, Ritu Arya en Colm Feore.

Daarnaast is er een hele rits nieuwe personages te zien, namelijk de Sparrow Academy. Daarin neemt ook hun overleden broer Ben deel. Naast hem zien we nieuwe castleden: Justin Cornwell, Britne Oldford, Jake Epstein, Genesis Rodriguez en Cazzie David.

Het derde seizoen heeft nog geen releasedatum gekregen van Netflix.

Lees ook: Veel nieuws over 'The Umbrella Academy' seizoen 3
Lees ook: Elliot Page superblij met alle steunbetuigingen na coming out als non-binair
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen