Nog een gloednieuwe Marvel-serie voor Disney+ officieel aangekondigd

Gloednieuwe Marvel-serie voor Disney+ aangekondigd

Komende jaren verschijnen er vele Marvel series op Disney+. Nu komt ook Wakanda naar het kleine scherm.

Bram de Groot, 2 februari 2021 17:13

Op dit moment is op Disney+ WandaVision te zien en daarna moeten in 2021 en 2022 nog eens elf andere Marvel-producties op de streamingdienst te zien zijn. Nu is een serie over het thuisland van Black Panther officieel aangekondigd.

Het nieuws komt via Ryan Coogler, de regisseur van Black Panther (2018) en het volgend jaar te verschijnen vervolg Black Panther II. De regisseur en zijn productiemaatschappij Proximity Media hebben met Disney een vijf jarige deal gesloten om meerdere series te gaan maken.

Kingdom of Wakanda
De serie gaat Kingdom of Wakanda heten en uiteraard wordt in die show gekeken naar het technologisch vergevorderde koninkrijk dat we al zagen in de films Captain America: Civil War uit 2016, [film=https://www.filmtotaal.nl/film/23531]Black Panther[/film] uit 2018 en Avengers: Infinity War uit 2019.

"Het is een eer om samen te werken met The Walt Disney Company. Met hen samenwerken aan Black Panther was een droom die uitkwam," meldt Coogler in een statement.

"Als fervente televisiegebruikers zouden we niet gelukkiger kunnen zijn om onze televisieactiviteiten te lanceren met Bob Iger, Dana Walden en alle geweldige studio's onder de Disney-paraplu."[hr]


Bron: Marvel

Lees meer over: Black Panther, Marvel, Ryan Coogler, Kingdom of Wakanda

Populair nieuws