search
'The Walking Dead' brengt Negan en Carol bij elkaar

'The Walking Dead' brengt Negan en Carol bij elkaar

The Walking Dead gaat twee personages die aan elkaar gewaagd zijn bij elkaar brengen.

Jim Pedd
Het tiende seizoen van The Walking Dead had de eerste ontmoeting tussen Carol en Negan. In de aankomende zes extra afleveringen van de serie gaan we hen weer samen zien.

AMC besloot het tiende seizoen van The Walking Dead van zes extra afleveringen te voorzien. Eentje daarvan zal ook laten zien hoe Negan aan zijn knuppel, Lucille, kwam. Een ander toont meer van Carol en Negan.

Een band
De twee hebben interessant genoeg al een band. Carol besloot namelijk om Negan vrij te laten uit de gevangenis, en vroeg hem om Whisperer-leider Alpha te vermoorden. Iets dat hij ook echt deed. In het nieuwe seizoen zal Carol daarom een probleem hebben met Maggie, die terug is en haar geliefde Glenn verloor aan Negan.

"Er zijn heel wat mensen die voor Negan kunnen instaan. Ik weet dat Maggie het niet wil horen, en elke keer dat je dat gezicht ziet, kan je alleen maar hieraan denken," aldus actrice Melissa McBride.

Volgens haar worden dat nog bijzondere gesprekken, die niet eens zo heel gemakkelijk gaan lopen. De serie keert 28 februari terug.

Lees ook: Goed nieuws voor Rick Grimes-fans: 'The Walking Dead'-film komt er snel aan

Lees ook: Brute trailer extra afleveringen 'The Walking Dead' S10

Aanbevolen artikelen