search

Ons nieuws van woensdag 3 februari 2021

Marvel serie 'WandaVision' bevat een cameo van ongekend formaat
Series / Nieuws

Marvel serie 'WandaVision' bevat een cameo van ongekend formaat

WandaVision komt met grote verrassingen gedurende de resterende vijf afleveringen.

De Marvel-serie WandaVision begint ondertussen lekker op stoom te komen. De zwart wit beelden hebben we achter ons gelaten en we krijgen nu steeds meer te zien hoe de mensen om Wanda Maximoff van Elizabeth Olsen de situatie ervaren.

Het is nog niet helemaal duidelijk hoe het verhaal exact in elkaar zit. Want welke invloed hebben bepaalde personages op Wanda en wat gaat er buiten de bubbel gebeuren? Olsen heeft nu aangegeven dat er een enorme verrassing aan zit te komen.

In haar reactie verpakte Olsen wel een flinke spoiler voor het tweede seizoen van The Mandalorian. Dus let op!!

Grootse cameo in WandaVision
In gesprek met TVLine zei Olsen dat er in de komende afleveringen een grote verrassing zit. Dit zou een cameo zijn te vergelijken met de cameo van Luke Skywalker aan het einde van het tweede seizoen van The Mandalorian.

Meer dan "Ik kijk er erg naar uit" durfde en mag Olsen niet zeggen. "Er komen nog zoveel verrassingen aan [gedurende de resterende vijf afleveringen]. Ik moedig alle fans aan om zich voor te bereiden, want er komt meer aan," voegde schrijver Jac Schaeffer eraan toe.

Het zou Doctor Strange kunnen zijn aangezien Olsen ook een belangrijke rol gaat spelen in de tweede Strange-film Doctor Strange in the Multiverse of Madness die in 2022 moet verschijnen. Maar of we Strange mogen vergelijk met Luke Skywalker is dan weer een ander verhaal.

Lees ook: Indrukwekkende mid-season trailer voor 'WandaVision' laat veel actie zien
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Falcon and the Winter Soldier' heeft een mooie verrassing voor ons in petto
Series / Nieuws

'Falcon and the Winter Soldier' heeft een mooie verrassing voor ons in petto

Disney+ komt straks met de serie Falcon and the Winter Soldier, die een mooie verrassing lijkt te bevatten.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Waar Iron Man en Captain America vertrokken zijn uit het Marvel Cinematic Universe (tenzij de geruchten kloppen en acteur Chris Evans toch terugkeert als Cap), heeft het filmuniversum nog altijd een veteraan: War Machine. Hij krijgt zelfs een eigen serie. Maar krijgt naar verluidt ook een cameo in de aankomende serie Falcon and the Winter Soldier.

Het afgelopen decennium is War Machine altijd de secondant van Tony Stark geweest. In de serie Armor Wars is dan eindelijk de hoofdrol voor Colonel James Rhodes. Nu horen we dat hij straks ook al te zien is in de volgende MCU-serie op Disney+.

Een cameo
Op dit moment denkt natuurlijk iedereen na over Marvel-serie WandaVision, waar wekelijks een nieuwe aflevering te zien is. Maar over minder dan zeven weken gaat de volgende serie al van start.

Vandaag horen we via Giant Freakin Robot dat War Machine een cameo heeft in de serie rond Falcon en de Winter Soldier. Hoe groot die rol is, weten we niet goed.

Wel lijkt de cameo niet heel vreemd. War Machine handelde al vaker als mediator tussen Tony Stark en het Amerikaanse Congres. Dat zou nu natuurlijk ook weer zo kunnen zijn. Daar de serie over de opvolging van Captain America gaat, klinkt dat ook niet gek.

Lees ook: 'Falcon and the Winter Soldier' gaat iets heel zwaars doen

Lees ook: Foto van de nieuwe Bucky in 'The Falcon and the Winter Soldier'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer 'The Nevers' van Joss Whedon: X-Men vs. Downton Abbey
Series / Nieuws

Trailer 'The Nevers' van Joss Whedon: X-Men vs. Downton Abbey

De eerste trailer voor The Nevers staat online. Het is de nieuwe serie van Joss Whedon.

Even geleden kregen we al enkele eerste flitsen te zien uit The Nevers, een nieuwe grote serie van HBO (Max). Nu is er de officiële teaser trailer en daarin krijgen je heel wat opvallende personages met soort van superkrachten te zien.

Lange tijd leek het serieuzere HBO zich niet te mengen in de enorme waterval aan superheldenseries die al een jaar of tien verschijnen. Met vooral Watchmen uit 2019 ging de betaalzender overstag en leverde daarmee meteen een van de succesvolste in het genre op.

Nu is er The Nevers
De serie The Nevers komt mede uit het brein van Joss Whedon, bekend van de eerste twee Avengers-films en series als Buffy the Vampire Slayer en Angel.

Met The Nevers laat hij ons een episch sciencefictiondrama zien over een bende Victoriaanse vrouwen die ongebruikelijke krachten en meedogenloze vijanden hebben.

En dan hebben ze ook nog een missie die de wereld zou kunnen veranderen. The Nevers moet in april op HBO verschijnen en hieronder zie je de teaser. Er zijn rollen voor onder meer Laura Donnelly, Olivia Williams, James Norton, Tom Riley en Ann Skelly.



Lees ook: Eerste beelden uit de serie 'The Nevers' van bekritiseerd 'The Avengers'-regisseur Joss Whedon
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste beelden van gloednieuwe thrillerserie 'Tell Me Your Secrets'
Series / Nieuws

Eerste beelden van gloednieuwe thrillerserie 'Tell Me Your Secrets'

Deze gloednieuwe thrillerserie zal later deze maand te zien zijn bij Amazon Prime Video...

Ben jij klaar voor een geweldige nieuwe thrillerserie deze maand? Dan is het voor jou zeker uitkijken geblazen naar Tell Me Your Secrets!

Amazon heeft bekend gemaakt dat het eerste seizoen van haar gloednieuwe thrillerserie Tell Me Your Secrets binnenkort te bekijken zal zijn via haar streamingdienst. Het eerste seizoen zal bestaan uit 10 afleveringen.

Het eerste seizoen zal worden toegevoegd aan het aanbod van Amazon Prime Video op 19 februari. Het is echter nog maar zeer de vraag of de reeks ook meteen in Nederland te bekijken zal zijn. Wat we tot dusver weten is namelijk dat de serie wellicht in eerste instantie uitsluitend te bekijken zal zijn via Amazon Prime Video in de Verenigde Staten, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland.

Mysterieus verleden
De serie Yell Me Your Secrets vertelt het verhaal van Emma, Mary en John. Zij hebben allen een behoorlijk mysterieus verleden. Zo stond Emma bijvoorbeeld ooit oog in oog met een moordenaar. John? Die was in een vorig leven zelf een seriemoordenaar. Hij is echter vastbesloten om zijn leven over een andere boeg te gooien. Mary is dan weer geobsedeerd door de verdwijning van haar dochter.

Ben jij wel benieuwd naar deze gloednieuwe thrillerserie en wil je alvast een voorsmaakje? Dan kan de onderstaande trailer daar zeker en vast voor zorgen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Alle seizoenen van 'Homeland' komen naar Videoland
Series / Nieuws

Alle seizoenen van 'Homeland' komen naar Videoland

In februari zal ook het achtste seizoen van de reeks te zien zijn bij Netflix...

Er is niet één, maar wel twee keer goed nieuws voor Homeland fans. Zowel op Netflix als bij Videoland zal de reeks later deze maand te zien zijn.

In eerste instantie heeft Netflix eerder bekend gemaakt dat het achtste seizoen van Homeland op 12 februari 2021 op de streamingdienst zal verschijnen. Het achtste seizoen is ook meteen het laatste van de serie.

Opvallend genoeg wordt 12 februari ook een belangrijke datum voor fans van Homeland die graag via Videoland zouden willen kijken. Op die dag worden namelijk ook alle seizoenen van de reeks aan het aanbod van Videoland toegevoegd.

Turbulente geschiedenis
De serie Homeland ging van start in het jaar 2011 en heeft er een vrij turbulente geschiedenis opzitten. Op verschillende momenten maakten fans van de serie hun ongenoegen duidelijk. In het bijzonder hoe er werd omgegaan met bepaalde personages kon op weinig waardering rekenen.

Toch heeft de serie het hoofd altijd boven water weten te houden. Dat bewijzen ook de zeer goede scores op gespecialiseerde websites. Op IMDB heeft de reeks bijvoorbeeld op moment van schrijven een score van 8,3/10.

In ieder geval, of je nu graag Homeland wil kijken via Videoland of op Netflix, in beide gevallen brengt de maand februari heel wat moois voor jou met zich mee!

Lees ook: Laatste seizoen van 'Homeland' binnenkort te bekijken op Netflix!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Amazon Prime Video verrast met deze twee topseries
Series / Nieuws

Amazon Prime Video verrast met deze twee topseries

Beide series verdwenen nog maar recent van de streamingdienst Netflix...

Recent verdwenen twee razend populaire series van streamingdienst Netflix. Nu is er toch goed nieuws voor de fans, want allebei de series zijn vanaf nu te bekijken bij Amazon Prime Video!

Het aanbod van Amazon Prime Video is in één klap niet één, maar wel twee absolute toptitels rijker. Recent verdwenen zowel The Big Bang Theory als The Fresh Prince of Bel-Air nog van Netflix. Nu zijn beide titels in Nederland te bekijken via de streamingdienst van Amazon.

Teleurgesteld
Ondanks het feit dat beide series natuurlijk al een heel eind lopen en ook het laatste seizoen reeds even achter ons ligt viel het nieuws dat Netflix de wereld instuurde toch niet bepaald in goede aarde.

Heel wat fans hadden zich dan ook negatief uitgelaten over de beslissing van 's werelds grootste streamingdienst. Toch, de rechten voor beide series die Netflix eerder had aangekocht liepen teneinde en het leek er niet naar uit te zien dat Netflix nog overstag zou gaan om ze alsnog te verlengen.

Bovenstaande was blijkbaar goed nieuws voor Amazon. Zij aanhoorde de lokroep van de fans wel en besloot om de rechten dan maar zelf aan te kopen. Voor Amazon Prime Video abonnees in Nederland is het dus vanaf nu mogelijk om allebei deze heerlijke series te bingen!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Er is een nieuwe Batman gevonden door HBO Max
Series / Nieuws

Er is een nieuwe Batman gevonden door HBO Max

Er staat wederom een nieuwe acteur op voor de rol van een van de populairste superhelden.

Er is weer een nieuwe Batman gevonden. Acteur Jeffrey Wright zal de stem van Bruce Wayne verzorgen in podcastserie Batman: The Audio Adventures. Dat wordt een komedie over de avonturen van de superheld.

De podcastreeks wordt ontwikkeld door HBO Max. Interessant genoeg is Wright dus straks te horen als Batman, terwijl hij in de film The Batman te zien is als Commissioner Jim Gordon, naast acteur Robert Pattinson die daarin Batman is.

Een komedie
Batman: The Audio Adventures is een komedieserie geschreven en geregisseerd door Dennis McNicholas. Hij schreef lange tijd voor de komedieserie Saturday Night Live.

THR meldt dat acteur Jeffrey Wright voor meerdere afleveringen getekend heeft. Naast hem zullen ook acteurs als Seth Meyers, Jason Sudeikis, Brooke Shields en Brent Spiner te horen. Welke personages zij allemaal gaan spelen in de podcast is niet zeker.

Wright is in oktober, als de film dan te zien is, weer te zien als Felix Leitner in de film No Time to Die, waarin hij naast Daniel Craig een van de hoofdrollen heeft.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'American Gods' ontslaat gelukkig Marilyn Manson
Series / Nieuws

'American Gods' ontslaat gelukkig Marilyn Manson

American Gods neemt behoorlijk snel en kordaat een beslissing over de rol van Marilyn Manson.

Dat duurde niet lang. American Gods heeft nu al besloten om afscheid te nemen van Marilyn Manson. Dat nadat actrice Evan Rachel Wood claimde dat de shock rocker haar jarenlang aan fysiek en emotioneel misbruik onderwierp.

De twee hadden een tumultueuze relatie toen Wood nog een tiener was en de muzikant richting de veertig ging. Niet alleen heeft zijn platenlabel besloten om afscheid te nemen van Manson, ook heeft Starz besloten niet met hem samen te willen werken.

Eerdere beschuldigingen
Het is niet voor het eerst dat Marilyn Manson - overigens geboren als Brian Warner - beschuldigd is van seksueel misbruik. Geen wonder dus dat besloten is door het label Loma Vista Records om zijn contract te stoppen en dat nu ook American Gods afscheid van hem neemt.

We horen dat het de bedoeling is dat het personage van Manson, Johan Wengren, helemaal uit de aflevering waarin hij te zien is gesneden wordt. De serie gaat daarom pas op 14 februari verder met zijn derde seizoen.

Overigens werd Manson eerder ook al uit de serie The Stand verwijderd, ook al werd destijds gesteld dat het te maken had met het budget.

Lees ook: Eerste recensies Prime Video-serie 'American Gods seizoen 3 ': De moeite van het kijken waard?

Lees ook: Goed nieuws voor fans van 'American Gods'!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Witcher' van Netflix: Dit moet je weten over de eerste Witchers
Series / Featured

'The Witcher' van Netflix: Dit moet je weten over de eerste Witchers

Het verhaal van de Witchers wordt uitgebreid via de aankomende miniserie Blood Origin.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er komt een zesdelige prequel op The Witcher naar Netflix. The Witcher: Blood Origin speelt zich 1200 jaar voor het verhaal van Geralt of Rivia af en vertelt het tragische verhaal van de Witchers.

Vandaag vertellen we je wat we al weten over de oorsprong van een Witcher. En bereid je maar voor op een niet al te plezierig verhaal...

De Witchers
Witchers zijn gewone mensen, die subject zijn gemaakt van genetische experimenten. Niet alleen ondergaan leerling-Witchers een brute training om hun vaardigheden aan te scherpen, ook wordt er volop op hun lichamen geëxperimenteerd.

Als resultaat van die experimenten overleven lang niet alle leerlingen. Degenen die het wel overleven krijgen nieuwe mogelijkheden, krachten en zijn immuun voor ziektes. Maar het zijn daardoor ook paria's, die gezien worden als sinister en hebzuchtig.

We weten dat de eerste experimenten op mensen werden uitgevoerd door immorele magiërs, aangevoerd door Grandmaster Ortolan in het beruchte Rissburg Castle. Dat leidde tot het ontstaan van allerlei wezens en ook elixers.

De eerste Witcher
De serie zal draaien om de eerste Witcher. We zullen zien welke gebeurtenissen leidden tot het ontstaan van noodzaak voor die monsterdoders, namelijk de Conjunction of the Spheres.

Dat betekent dat de miniserie dus diep in de geschiedenis van de Witchers zal duiken en fans extra context geeft. De hoofdrol daarin lijkt weggelegd te zijn voor actrice Jodie Turner-Smith, die de rol van Éile speelt.

Zij is een krijger die op een zoektocht naar wraak en vergiffenis is. Dat zal waarschijnlijk leiden tot de eerste experimenten op mensen en het ontstaan van Witchers. Wanneer de serie te zien is, is helaas nog niet bekend.

Lees ook: Henry Cavill over zijn 'The Witcher'-blessure

Lees ook: 'The Witcher'-serie vindt weer een nieuwe naam voor het tweede seizoen
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Flash' trailer seizoen 7: Grote uitdagingen voor Team Flash
Series / Trailer

'The Flash' trailer seizoen 7: Grote uitdagingen voor Team Flash

The Flash laat zien dat Barry Allen en zijn vrienden het nog heel erg zwaar gaan krijgen.

Het zevende seizoen van The Flash brengt een enorme onzekerheid met zich mee voor Team Flash. De serie zal, als deze op 2 maart weer verder gaat, laten zien dat Barry Allen en zijn maten nog grote uitdagingen het hoofd moeten bieden.

In een gloednieuwe trailer die The CW heeft vrijgegeven, zien we dat Barry zijn uiterste best doet om Iris te redden uit het Mirror Universe. Iets dat steeds moeilijker wordt, omdat zijn krachten steeds minder groot worden.

Grote uitdagingen
Dat betekent dat Barry Allen dus nog echt grote uitdagingen het hoofd moet bieden. Hier de trailer:



In dit zevende seizoen wordt eerst het verhaal van het zesde seizoen afgerond. Dat eindigde enkele afleveringen te vroeg vanwege de coronacrisis en wordt nu dus afgerond. Daarna gaat het nieuwe seizoen van start en gaan we heel wat nieuws zien gebeuren in de pogingen van Team Flash om de Speed Force terug te vinden.

De zevende reeks begint op 2 maart 2021 op de Amerikaanse zender The CW.

Lees ook: Slecht nieuws voor 'The Flash' seizoen 7

Lees ook: Interessante beelden vanaf de set van het zevende seizoen van 'The Flash'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' brengt Negan en Carol bij elkaar
Series / Nieuws

'The Walking Dead' brengt Negan en Carol bij elkaar

The Walking Dead gaat twee personages die aan elkaar gewaagd zijn bij elkaar brengen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het tiende seizoen van The Walking Dead had de eerste ontmoeting tussen Carol en Negan. In de aankomende zes extra afleveringen van de serie gaan we hen weer samen zien.

AMC besloot het tiende seizoen van The Walking Dead van zes extra afleveringen te voorzien. Eentje daarvan zal ook laten zien hoe Negan aan zijn knuppel, Lucille, kwam. Een ander toont meer van Carol en Negan.

Een band
De twee hebben interessant genoeg al een band. Carol besloot namelijk om Negan vrij te laten uit de gevangenis, en vroeg hem om Whisperer-leider Alpha te vermoorden. Iets dat hij ook echt deed. In het nieuwe seizoen zal Carol daarom een probleem hebben met Maggie, die terug is en haar geliefde Glenn verloor aan Negan.

"Er zijn heel wat mensen die voor Negan kunnen instaan. Ik weet dat Maggie het niet wil horen, en elke keer dat je dat gezicht ziet, kan je alleen maar hieraan denken," aldus actrice Melissa McBride.

Volgens haar worden dat nog bijzondere gesprekken, die niet eens zo heel gemakkelijk gaan lopen. De serie keert 28 februari terug.

Lees ook: Goed nieuws voor Rick Grimes-fans: 'The Walking Dead'-film komt er snel aan

Lees ook: Brute trailer extra afleveringen 'The Walking Dead' S10
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Pijnlijk: Opnames 'Star Trek: Picard' weer uitgesteld
Series / Nieuws

Pijnlijk: Opnames 'Star Trek: Picard' weer uitgesteld

Star Trek: Picard laat nog langer op zich wachten dan eerder al verwacht kon worden.

Het tweede seizoen van Star Trek: Picard loopt vertraging op. De opnames zouden eigenlijk op 1 februari van start gaan, maar die datum is niet behaald.

In plaats daarvan zijn de opnames enigszins uitgesteld, waarmee het tweede seizoen van de serie nog langer op zich laat wachten dan gepland. Dat komt mede door de problemen rond het coronavirus.

Flink uitstel
Maker en producent Alex Kurtzman: "de boel stond op het punt om weer te beginnen. We wilden eigenlijk al van start met de productie maar het kon helaas niet vanwege COVID. Daardoor zijn Discovery en Strange New Worlds ook al uitgesteld, maar ik denk dat we daar de planningen wel van gaan halen."

Maar nu zijn de opnames dus weer uitgesteld. Dat meldt actrice Jeri Ryan, die de rol van Seven of Nine speelt:



De serie gaat snel weer verder met de opnames, zodat het langverwachte tweede seizoen zo snel mogelijk te zien kan zijn op Amazon Prime Video.

Lees ook: Patrick Stewart krijgt COVID 19-vaccinatie vooraf aan 'Star Trek: Picard' S2

Lees ook: Michael Dorn wil heel graag terugkeren in 'Star Trek'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Vikings: Valhalla': Alles over de cast, het verhaal en de releasedatum
Series / Featured

'Vikings: Valhalla': Alles over de cast, het verhaal en de releasedatum

Vikings mag dan wel ten einde komen, de franchise gaat gewoon door met de serie Vikings: Valhalla.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Vikings heeft zo'n beetje zijn conclusie bereikt. Maar voor fans van de Vikingserie komt er al iets nieuws aan: Vikings: Valhalla op Netflix, wederom bedacht door Michael hirst.

De serie speelt zich zo'n honderd jaar na de gebeurtenissen in het origineel af. Vandaag vertellen we je alles wat je erover moet weten.

De releasedatum
Het is nog niet bekend wanneer de serie te zien is op Netflix. De opnames begonnen in augustus 2020, vijf maanden later dan oorspronkelijk gepland. Het eerste seizoen telt een indrukwekkende 24 afleveringen, waarmee het vermoedelijk een vrij lange opnameperiode is.

Waar gaat de serie over?
De show volgt "de beroemdste Vikingen die ooit geleefd hebben". Centraal staan onder meer Leif Erikson, evenals Freydis, Harald Harada en de Normandische koning William the Conquerer. Zij zullen allemaal "strijden om te overleven in een veranderend Europa".

De serie moet volgens Netflix ook alles bieden waar fans van houden in de franchise. Reken dus maar op constante actie, personages die altijd in onderling drama verwikkeld zijn en de eeuwige machtsstrijd.

De cast
Hoofdrolspeler is Sam Corlett, die de rol van Leif Eriksson speelt. Hij wordt vergezeld door de Zweedse Frida Gustavsson, die Freydis Eriksdotter speelt. Verder is Leo Suter niemand minder dan Harald Sigurdsson en Bradley Freegard speelt de rol van King Canute.

Acteur Jóhannes Jóhannesson speelt de rol van Olaf Haraldson. Verder zijn prominente rollen weggelegd voor Laura Berlin als Emma of Normandy, David Oakes als Earl Godwin, Caroline Henderson als Jarl Haakon.

De maker
De serie wordt niet aangevoerd door Michael Hirst, ondanks dat hij wel te boek staat als de bedenker. Die rol is voor schrijver en dus ook showrunner Jeb Stuart. Hij brengt verder een groot deel van de crew van de oorspronkelijke serie terug.

Bekende gezichten
Hoewel de serie zich een eeuw na de gebeurtenissen van het origineel afspeelt, krijgen we wel wat bekend enamen te horen. De serie "leidt 1066 in, en dus ook de invasie van Engeland door een nazaat van Rollo."

Lees ook: 'Vikings'-bedenker Michael Hirst vindt nieuw duur project: 'The Great Gatsby'

Lees ook: 'Vikings'-opvolger 'Vikings: Valhalla' onthult eindelijk zijn Vikingen!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.