Amazon Prime Video verrast met deze twee topseries

Beide series verdwenen nog maar recent van de streamingdienst Netflix...

Geoffrey Ketels, 03-02-2021 13:36

Recent verdwenen twee razend populaire series van streamingdienst Netflix. Nu is er toch goed nieuws voor de fans, want allebei de series zijn vanaf nu te bekijken bij Amazon Prime Video!
Het aanbod van Amazon Prime Video is in één klap niet één, maar wel twee absolute toptitels rijker. Recent verdwenen zowel The Big Bang Theory als The Fresh Prince of Bel-Air nog van Netflix. Nu zijn beide titels in Nederland te bekijken via de streamingdienst van Amazon.

Teleurgesteld
Ondanks het feit dat beide series natuurlijk al een heel eind lopen en ook het laatste seizoen reeds even achter ons ligt viel het nieuws dat Netflix de wereld instuurde toch niet bepaald in goede aarde.

Heel wat fans hadden zich dan ook negatief uitgelaten over de beslissing van 's werelds grootste streamingdienst. Toch, de rechten voor beide series die Netflix eerder had aangekocht liepen teneinde en het leek er niet naar uit te zien dat Netflix nog overstag zou gaan om ze alsnog te verlengen.

Bovenstaande was blijkbaar goed nieuws voor Amazon. Zij aanhoorde de lokroep van de fans wel en besloot om de rechten dan maar zelf aan te kopen. Voor Amazon Prime Video abonnees in Nederland is het dus vanaf nu mogelijk om allebei deze heerlijke series te bingen!

Lees meer over: Big Bang Theory, Fresh Prince of BelAir, serie, series, Amazon, Amazon Prime Video

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in