Alle seizoenen van 'Homeland' komen naar Videoland

Alle seizoenen van 'Homeland' komen naar Videoland

In februari zal ook het achtste seizoen van de reeks te zien zijn bij Netflix...

Geoffrey Ketels, 3 februari 2021 14:40

Er is niet één, maar wel twee keer goed nieuws voor Homeland fans. Zowel op Netflix als bij Videoland zal de reeks later deze maand te zien zijn.
In eerste instantie heeft Netflix eerder bekend gemaakt dat het achtste seizoen van Homeland op 12 februari 2021 op de streamingdienst zal verschijnen. Het achtste seizoen is ook meteen het laatste van de serie.

Opvallend genoeg wordt 12 februari ook een belangrijke datum voor fans van Homeland die graag via Videoland zouden willen kijken. Op die dag worden namelijk ook alle seizoenen van de reeks aan het aanbod van Videoland toegevoegd.

Turbulente geschiedenis
De serie Homeland ging van start in het jaar 2011 en heeft er een vrij turbulente geschiedenis opzitten. Op verschillende momenten maakten fans van de serie hun ongenoegen duidelijk. In het bijzonder hoe er werd omgegaan met bepaalde personages kon op weinig waardering rekenen.

Toch heeft de serie het hoofd altijd boven water weten te houden. Dat bewijzen ook de zeer goede scores op gespecialiseerde websites. Op IMDB heeft de reeks bijvoorbeeld op moment van schrijven een score van 8,3/10.

In ieder geval, of je nu graag Homeland wil kijken via Videoland of op Netflix, in beide gevallen brengt de maand februari heel wat moois voor jou met zich mee!

Lees ook: Laatste seizoen van 'Homeland' binnenkort te bekijken op Netflix!

Lees meer over: Homeland, serie, series, Videoland, Netflix

Informatie over de serie: Homeland

Populair nieuws