Er is een nieuwe Batman gevonden door HBO Max

Er staat wederom een nieuwe acteur op voor de rol van een van de populairste superhelden.

Jim Pedd, 3 februari 2021 12:32

Er is weer een nieuwe Batman gevonden. Acteur Jeffrey Wright zal de stem van Bruce Wayne verzorgen in podcastserie Batman: The Audio Adventures. Dat wordt een komedie over de avonturen van de superheld.
De podcastreeks wordt ontwikkeld door HBO Max. Interessant genoeg is Wright dus straks te horen als Batman, terwijl hij in de film The Batman te zien is als Commissioner Jim Gordon, naast acteur Robert Pattinson die daarin Batman is.

Een komedie
Batman: The Audio Adventures is een komedieserie geschreven en geregisseerd door Dennis McNicholas. Hij schreef lange tijd voor de komedieserie Saturday Night Live.

THR meldt dat acteur Jeffrey Wright voor meerdere afleveringen getekend heeft. Naast hem zullen ook acteurs als Seth Meyers, Jason Sudeikis, Brooke Shields en Brent Spiner te horen. Welke personages zij allemaal gaan spelen in de podcast is niet zeker.

Wright is in oktober, als de film dan te zien is, weer te zien als Felix Leitner in de film No Time to Die, waarin hij naast Daniel Craig een van de hoofdrollen heeft.

Bron: Screen Rant

Lees meer over: Jeffrey Wright, Batman, Batman The Audio Series, HBO Max

Populair nieuws