'Kingdom of Wakanda' volgende Marvel-serie die door Disney+ is aangekondigd

Disney+ fans dolblij met serie Kingdom of Wakanda

Disney+ fans zijn superblij met de nieuwe serie 'Kingdom of Wakanda'.

Jim Pedd, 5 februari 2021 15:45

Gisteren werd bekendgemaakt dat er nog een nieuwe Marvel-serie naar Disney+ komt. Kingdom of Wakanda duikt in de geschiedenis van het fictieve Afrikaanse land, en wordt net als de films ontwikkeld door Ryan Coogler.

Coogler tekende recent via zijn Proximity Media-bedrijf een deal met Disney+ voor de komende vijf jaar. Onderdeel van die deal is de productie van de film Black Panther II, maar er zit dus ook meer aan te komen.

De mythologie uitbreiden
In de serie Kingdom of Wakanda krijgt Coogler alle ruimte van Marvel Studios om de mythologie van het fictieve land Wakanda verder uit te breiden. En daar zijn fans echt dolblij mee:
Er is nog geen detail naar buiten gebracht over het verhaal van de nieuwe serie in de franchise. Deze voegt zich in elk geval in het zeer lange rijtje Marvel-series die naar Disney+ komen. Het ziet er dan ook naar uit dat je eigenlijk niet meer zonder Disney+ kan als je een beetje houdt van Marvel Studios-films.

De serie zal trouwens nog wel een tijdje op zich laten wachten. Coogler gaat eerst van start met de productie van Black Panther II, dat in 2022 moet uitkomen.

Lees meer over: Kingdom of Wakanda, Marvel Studios, MCU, Ryan Coogler, Black Panther, Disney Plus

Populair nieuws