search
Vier schokkende onthullingen van 'WandaVision' op een rij
Series / Featured

Vier schokkende onthullingen van 'WandaVision' op een rij

WandaVision zet het Marvel Cinematic Universe echt volledig op z'n kop in deze aflevering.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
WandaVision heeft eindelijk zijn draai gevonden en gaat in volle gang door. In aflevering 5, die vandaag te zien was op Disney+, zien we een aantal bijzondere onthullingen.

Die zetten we vandaag voor je op een rij. Heb je de nieuwste aflevering nog niet gezien, wacht dan even met lezen, want dit bericht bevat uiteraard spoilers.

Een tweeling: Allereerst blijkt dat Wanda en Vision inderdaad een tweeling heeft. Maar die groeit wel heel snel op. Zijn ze eerst pasgeboren, zien we ze binnen een mum van tijd vijf jaar oud, en daarna ineens tien jaar oud worden. Dat is pas opgroeien! Hopelijk is de puberteit net zo kort.

Een dode Vision: We kregen de hint al, maar hebben nu eigenlijk de bevestiging. Nee, Vision is niet op miraculeuze wijze tot leven gekomen. Hij is gewoon dood en Wanda gebruikt zijn lijk om hem terug te halen.

Een nieuwe Pietro: De tweelingbroer van Wanda, Pietro, is dood. Hij kwam om het leven tijdens de strijd tegen Ultron. Maar hij keert nu in iets andere vorm terug. We zien Evan Peters weer als Quicksilver, wat betekent dat het X-Men personage van Fox ineens in het MCU verkeert.

Wanda de schurk?: Het leek er even op dat Wanda zelf de schurk is, maar we kregen in deze aflevering een eerste hint dat ze niet alles onder controle heeft in Westview. Het lijkt er eerder op dat ze daar terecht is gekomen en nu meegaat in het bizarre wereldje.

Lees ook: 'WandaVision'-maakster kreeg hier enorme hoofdpijn van

Lees ook: 'WandaVision'-fans krijgen mogelijk grote verrassing van Disney+
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen