Goed nieuws voor fans van Netflix-hit 'Bridgerton'

Goed nieuws voor fans van Netflix-hit 'Bridgerton'

Mocht je ervoor vrezen dat het tweede seizoen nog wel even op zich laat wachten... dat lijkt mee te vallen.

Jim Pedd, 5 februari 2021 om 15:42

Bridgerton-acteur Jonathan Bailey heeft goede hoop dat het tweede seizoen van de serie rond de kerst te zien is op Netflix. Dat is dan rond dezelfde tijd als het eerste seizoen.
De serie ging op kerstdag in première op Netflix. Niet lang daarna bleek dat het de meest populaire Original-serie van Netflix ooit is. Gek is dat niet, want de serie domineert al sinds de release de top tien van de streamingdienst. En zo blijft het voorlopig nog wel even zo.

Tweede seizoen
Acteur Jonathan Bailey hoopt dat de opnames door kunnen gaan zoals gepland. hij vertelde aan Entertainment Weekly te verwachten dat de serie eind dit jaar alweer te zien kan zijn.

"We zullen allemaal snel terug zijn voor meer romantiek, hopelijk met de volgende kerst al, misschien iets later," aldus Bailey.

Hoe dan ook wordt er zoveel mogelijk werk verzet om de serie versneld te maken. Netflix wil natuurlijk graag de magie van het eerste seizoen herhalen te zorgen dat heel wat mensen de romantische serie weer gaan streamen in de donkerste dagen van het jaar.

Lees ook: Britse kostuumdrama 'Bridgerton' is nu de meest succesvolle serie op Netflix

Lees ook: 'Bridgerton'-actrice over een zéér ongemakkelijke intieme scène

Bron: EW

Lees meer over: Bridgerton, Netflix, Jonathan Bailey, seizoen 2

Populair nieuws