search
Netflix voegt enorm veel nieuwe series toe deze week
Series / Streaming-diensten

Netflix voegt enorm veel nieuwe series toe deze week

Check hier het wekelijkse overzicht met alle nieuwe series die je vanaf deze week kan streamen op Netflix.

Netflix heeft een behoorlijk drukke week achter de rug. Er verschenen behoorlijk veel nieuwe series op de streamingdienst. We zetten ze allemaal voor je op een rij.

Snowpiercer (S02E02): Layton en Wilford ontmoeten elkaar na Melanies wetenschappelijke ontdekking. Till onderzoekt een aanval op een Staartje. Zarah doet een schokkende vondst in de kliniek.

Riverdale (S05E03): De leerlingen bereiden zich voor op de diploma-uitreiking, de afsluiting van een belangrijke fase in hun leven. Archie weegt zijn opties af en FP heeft verrassend nieuws.

The Netflix Afterparty (2 afleveringen): David Spade, Fortune Feimster en London Hughes verwelkomen gasten van de nieuwste en grootste Netflix-titels voor leuke gesprekken, sketches en meer.

The Uncanny Counter (1 seizoen): De Counters verkopen overdag noedels, maar jagen 's nachts met behulp van hun speciale vaardigheden op kwaadaardige geesten die mensen aanvallen.

The Bureau of Magical Things (1 seizoen): Wanneer een tiener per ongeluk een betoverd rijk ontdekt, is zij de enige die de menselijke en magische werelden kan samenbrengen en beide kan redden van het kwaad.

Zig & Sharko (2 seizoenen): Marina begint een nieuw leven op het strand, en Sharko probeert Zig hiervan te weerhouden.

Kid Cosmic (1 seizoen): Als een jongen vijf krachtige kosmische stenen vindt, komen zijn superheldendromen uit, maar dat brengt ook verantwoordelijkheden met zich mee.

Mighty Express (2 seizoenen): Maak een ritje met de Mighty Express, een team van treinen en hun kindervriendjes die problemen op het spoor overwinnen door snel na te denken en samen te werken.

Tiffany Haddish Presents: They Ready (2 seizoenen): Tiffany Haddish kiest zes verschillende comedians die hun rauwe humor tonen in een reeks sketches.

Firefly Lane (1 seizoen): Katherine Heigl en Sarah Chalke zijn onafscheidelijk in dit romantische drama naar de bestseller van Kristin Hannah.

Invisible City (1 seizoen): Tijdens een moordonderzoek raakt een rechercheur verwikkeld in een strijd tussen de zichtbare wereld en een ondergrond rijk, bewoond door mythische wezens.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen