search
Einde verhaal voor de geliefde serie 'Wynonna Earp'
Series / Nieuws

Einde verhaal voor de geliefde serie 'Wynonna Earp'

De stekker wordt na het aankomende seizoen uit de serie Wynonna Earp getrokken.

De serie Wynonna Earp heeft zijn langste tijd gehad. De zender Syfy heeft aangekondigd dat het nieuwste seizoen ook het laatste zal zijn. De bovennatuurlijke westernserie komt daarmee niet verder dan vier seizoenen.

De serie is gebaseerd op de gelijknamige comic van IDW, gemaakt door Beau Smith. Aankomende weken worden de laatste zes afleveringen van het vierde seizoen uitgezonden. Dit seizoen is door de coronasituatie in tweeën gedeeld.

In juli en augustus verleden jaar werden er al zes seizoenen uitgezonden en begin maart start het tweede deel. "Ik wil onze geweldige cast en crew bedanken, die allemaal een belangrijke rol hebben gespeeld om Wynonna Earp naar ons loyale en gepassioneerde publiek te brengen," aldus showrunner Emily Andras.

Wynonna Earp
In Nederland stond Wynonna Earp eerder op Netflix. Op dit moment is de serie daar helaas niet te zien. In Wynonna Earp zien we de rebelse afstammeling (Melanie Scrofano) van wetsdienaar Wyatt Earp en de onsterfelijke Doc Holliday (Tim Rozon). Ze bevrijden de wereld samen van demonische geesten uit het Wide Westen.



Lees ook: Wynonna Earp is terug in seizoen 4-trailer
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen