Hoe seizoen twee van 'The Queen's Gambit' zou kunnen gaan volgens Anya Taylor-Joy

Hoe 'The Queen's Gambit' zou kunnen gaan

De prachtserie met Anya Taylor-Joy zou zomaar verder kunnen gaan, al zijn de plannen er nog niet.

Bram de Groot, 6 februari 2021 om 13:45

Afgelopen jaar was de miniserie The Queen's Gambit een groot succes voor Netflix. En dit is vooral te danken aan de ijzersterke rol van actrice Anya Taylor-Joy (Glass, The New Mutants). Er wordt de afgelopen tijd gesproken over een vervolg.
Of dat gaat gebeuren valt te betwijfelen. Serie-bedenker Scott Frank gaf eerder aan dat dit niet de bedoeling is aangezien de serie vasthoudt aan het boek uit 1983 van Walter Tevis. Actrice Taylor-Joy sprak erover met Deadline.

"Het is zo surrealistisch en geweldig dat mensen een tweede seizoen willen, want we hebben er nooit over nagedacht, er was geen discussie over," vertelde Taylor-Joy aan Deadline. "Dat gezegd hebbende, zeg nooit 'nooit' in Hollywood."

En als dat seizoen er dan zou komen, wat zou ze dan willen zien? "Het zou heel interessant zijn om te zien hoe Beth zou zijn als moeder, nu ze nuchter is en inziet wat haar demonen zijn die haar naar beneden halen," zei Taylor-Joy.

The Queen's Gambit
The Queen's Gambit bestaat uit zeven afleveringen en kreeg recent twee nominaties voor Golden Globe Awards. Eén voor Beste miniserie of tv-film en één voor de rol van Anya Taylor-Joy.

De miniserie verscheen afgelopen oktober op Netflix en nog altijd staat de serie in de top tien best bekeken tv-series op Netflix in Nederland.


Lees ook: Dit zijn de 5 best bekeken series op Netflix van 2020!
Lees ook: Dan toch nog een tweede seizoen voor Netflix-hit 'The Queen's Gambit'?

Bron: Deadline

Lees meer over: Anya Taylor Joy, The Queens Gambit, Netflix

Populair nieuws