Gerucht: 'Iron Fist' krijgt een reboot op Disney+

Gerucht: 'Iron Fist' krijgt een reboot op Disney+

Maar dan ook echt een volledige reboot, compleet met een heel nieuwe cast.

Jim Pedd, 10 februari 2021 om 11:24

Van alle Marvel-series die Netflix maakte, was Iron Fist vermoedelijk de minst geslaagde. De serie werd behoorlijk gematigd ontvangen, wat ook kwam doordat hoofdrolspeler Finn Jones niet het charisma had dat bij de rol hoorde.
Dat terwijl het uitgangspunt nog best tof is: een martial artist die mystieke krachten krijgt. Maar in de serie van Netflix had het personage vooral te maken met het bedrijf van zijn ouders, waar hij nog altijd eigenaar van hoorde te zijn.

Een nieuwe serie
Vandaag horen we via Mikey Sutton van Geekostiy dat er mogelijk gekeken wordt naar een volledig nieuwe serie rond het personage Iron Fist. Die serie moet dan op Disney+ te zien zijn.

Belangrijk volgens Sutton, is dat er een geheel nieuwe cast gezocht wordt. Er zou dus geen connectie zijn met de serie die Netflix enige jaren geleden nog maakte. Finn Jones zou dus ook niet terugkeren. Verder zou de serie een koppeling krijgen met de Marvel-film die gemaakt wordt over Shang-Chi.

Wanneer de serie te zien zal zijn valt nog te bezien. Er wordt gewerkt aan veertien (!) series die zich afspelen in het Marvel Cinematic Universe.

Lees ook: Dit had het verhaal moeten worden van Marvels 'Iron Fist'-serie seizoen 3

Lees ook: 'Iron Fist' werd heel plotseling gecancelled

Bron: geekositymag

Lees meer over: Iron Fist, MCU, marvel, Danny Rand, Disney Plus, Finn Jones

Informatie over de serie: Marvel's Iron Fist

Populair nieuws