search
We kijken nog steeds méér naar 'The Mandalorian' dan naar 'WandaVision'
Series / Nieuws

We kijken nog steeds méér naar 'The Mandalorian' dan naar 'WandaVision'

The Mandalorian is al bijna twee maanden klaar, maar scoort toch beter dan WandaVision.

Het Marvel Cinematic Universe is een van de grootste franchises van de wereld. Dat de eerste serie in die franchise ooit, WandaVision, veel bekijks zou trekken, is dan ook niet heel gek.

Maar de vraag is hoe succesvol de serie is. Parrot Analytics bekeek welke serie het meest populair is op Disney. Het blijkt dat Star Wars-serie The Mandalorian de wedstrijd nog altijd wint.

Een verschil
"WandaVision ging een plek omhoog op de ranglijsten deze week. Eindelijk verdween Stranger Things uit de top 3 digitale originals. Maar hoewel de vraag voor deze Disney+ Original met 21 procent toenam deze week, weet het nog altijd The Mandalorian en Cobra Kai niet van de troon te stoten."

Volgens Parrot Analytics is het wekelijks releasemodel "de belangrijkste factor in deze langzame start en opbouw, de verrassingen hebben het publiek aangehaakt gehouden en ervoor gezorgd dat de interesse niet afgenomen is."

Waar WandaVision begon met twee enigszins tegenvallende afleveringen, slaagde men er snel in dat te kantelen en is de serie nu goed ontvangen en weet deze heel wat mensen te boeien.

Lees ook: 'WandaVision' komt eindelijk met antwoorden

Lees ook: Is Wanda wel de schurk in 'WandaVision' op Disney+?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen