Is Wanda wel de schurk in 'WandaVision' op Disney+?

Is Wanda wel de schurk in WandaVision op Disney+?

Het lijkt er steeds meer op dat Wanda Maximoff het niet meer helemaal onder controle heeft.

Jim Pedd, 8 februari 2021 om 11:21

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Nog maar vier afleveringen en dan is WandaVision alweer voorbij. Tot nu toe lijkt het erop dat Wanda Maximoff alles onder controle heeft. Maar dat hoeft niet te kloppen.
We weten dat Wanda duizenden burgers onder haar controle heeft staan. Ze dwingt hen onderdeel uit te maken van Westview. Maar er zijn al wat momenten geweest waarop ze niet de volledige controle had.

Wat is er aan de hand
De serie begon als een sitcom uit de jaren 1950. Wanda wisselt om de zoveel tijd van tijdperk, springt dan een decennium vooruit, en verandert dan ook het materiaal, het huis, de kleding van iedereen enzovoorts.

Aan het einde van de meest recente aflevering van WandaVision, leren we dat Vision bepaald niet blij is met zijn vrouw. Hij weet dat ze hem onder controle probeert te houden, en dat ze duizenden mensen in haar macht heeft. In een emotioneel moment geeft Wanda dat toe, wat ze gedaan heeft.

Extra interessant is wat ze vervolgens zegt: zij is niet degene die WandaWorld heeft gemaakt. Sterker nog, ze is hierin terecht gekomen en erin meegegaan. En precies op het moment dat ze zich begint te realiseren hoe erg de situatie is, komt ineens haar langverloren broer aan.

Het lijkt er daarmee op dat er iemand achter de schermen is die Wanda juist onder controle heeft, en Pietro Maximoff op haar afstuurde zodat ze daar weer mee bezig is. Dat belooft dus wat de komende vier afleveringen.

Lees ook: 'WandaVision'-hoofdrolspeelster flink onder vuur op sociale media

Lees ook: Vier schokkende onthullingen van 'WandaVision' op een rij

Bron: CB

Lees meer over: WandaVision, Disney Plus, Elizabeth Olsen, Marvel Studios, MCU

Populair nieuws