'Your Honor' krijgt dan toch geen tweede seizoen meer

'Your Honor' krijgt geen tweede seizoen meer

Het nieuws werd ondertussen ook officieel bevestigd door Showtime zelf...

Geoffrey Ketels, 11 februari 2021 om 18:43

Slecht nieuws voor fans van de serie Your Honor. Showtime heeft namelijk bevestigd dat er geen tweede seizoen van de reeks meer zal verschijnen.
De serie Your Honor vertelt het verhaal van Michael Desiato. Hij is een bijzonder gerespecteerde rechter van wie het leven plots op zijn kop komt te staan. Dit als gevolg van de betrokkenheid van zijn zoon bij een hit-and-run.

Bovenstaande leidt uiteindelijk tot een web van leugens en bedrog. Zowel voor de vader als voor de zoon zorgen deze er voor dat er enkele onmogelijke keuzes gemaakt dienen te worden.

Langzame start
In eerste instantie kon Your Honor slechts rekenen op weinig interesse. Naargelang het seizoen vorderde bleek echter al snel dat de kijkcijfers steeds beter werden. Gemiddeld heeft de reeks in de Verenigde Staten dan ook zo'n 573.000 kijkers getrokken.

Vanaf het begin werd door Showtime bekend gemaakt dat het project een gelimiteerde serie zou zijn. Dat hoeft echter in de praktijk niet te betekenen dat er slechts één enkel seizoen van zal worden uitgegeven. Toch is dat wel degelijk wat er voor Your Honor gebeurt. De reeks zal dan ook uiteindelijk afkloppen op 10 afleveringen.

Lees meer over: Showtime, serie, series, Your Honor

Populair nieuws