Finale afleveringen 'The Expanse' moeten ons van de 'sokken blazen'

De finale van de serie op Amazon Prime Video zal echt heel groot worden.

Jim Pedd, 12 februari 2021 09:34

De sci-fi serie The Expanse krijgt nog 1 seizoen en dan is het gedaan. Tien afleveringen zijn er dus nog te gaan op Amazon Prime Video. Maar wees gerust: het wordt een enorm grootschalig einde.
De producenten van de serie, Naren Shankar, Daniel Abraham en Ty Franck, spraken met Collider over het laatste seizoen. "Laten we het zo zeggen, er gaat heel wat gebeuren in de laatste aflevering," aldus de producenten. "Voor ons gevoel gaan we heel groots stoppen, en heel mooi."

Het laatste seizoen
"Het laatste seizoen zal het verhaal afronden dat begon in de eerste aflevering, waarbij de Martians, Earthers en Belters in een behoorlijk ongemakkelijk en onstabiel politiek systeem zitten. De Belters speelden toen de rol van de tafelpoot, terwijl iedereen vocht om een plek in het zonnestelsel," aldus Franck.

"Ik denk dat we dat verhaal echt heel bevredigend gaan afronden. En we houden wat van het mysterie intact over de grotere krachten in het universum, waar mensen zich pas net bewust van beginnen te worden. Voor als we meer verhalen willen vertellen."

Dat betekent dus dat het niet helemaal voorbij gaat zijn als de laatste aflevering te zien is geweest op Amazon Prime Video!

Lees ook: 'The Expanse': Alleen maar goed nieuws voor fans

Lees ook: 'The Expanse': Dit betekent het einde van seizoen 5

Bron: Collider

Lees meer over: Amazon Prime Video, The Expanse, Naren Shankar, Daniel Abraham, Ty Franck

Informatie over de serie: The Expanse

Populair nieuws