search
'The Expanse': Alleen maar goed nieuws voor fans
Series / Nieuws

'The Expanse': Alleen maar goed nieuws voor fans

De serie mag dan wel tot een einde komen met het zesde seizoen, de franchise kan door.

The Expanse is na tien afleveringen alweer klaar met zijn vijfde seizoen. Daarmee duurt de serie nog maar een paar uur en is de boel dan voorbij.

Amazon Prime Video nam de serie over van Syfy, en deed dat via Alcon Entertainment. Dat produceert de serie. Maar na drie seizoenen op Prime Video, kwam de serie daar ook tot een einde. Toch hoeft dat niet het definitieve einde te zijn.

Meer kan
Er blijkt namelijk heel wat meer mogelijk. Alcon-producent Broderick Johnson vertelde dat er meer mogelijk is wat hem betreft.

"Zodra de serie klaar is op Amazon, en daar een paar jaar te zien is geweest, zijn alle afleveringen weer onderdeel van onze bibliotheek. Wij hebben de rechten op de franchise, op graphic novels en andere verhalen in de franchise in handen. En het is zo'n rijke wereld, dat we alle mogelijkheden overwegen," aldus Johnson.

Waarmee het dus zomaar zou kunnen dat we straks, ook na het einde van de hoofdserie, een spin-off of een andere vorm van serie in de franchise te zien gaan krijgen. Alleen maar goed nieuws dus.

Lees ook: 'The Expanse': Dit betekent het einde van seizoen 5

Lees ook: The Expanse' stelt kritische fans gerust finale seizoen 5 maakt alles goed!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen