search
Cast van nieuwe veelbelovende thrillerserie 'The Power' bekend
Series / Nieuws

Cast van nieuwe veelbelovende thrillerserie 'The Power' bekend

Amazon Prime Video heeft bekend gemaakt hoe de cast van haar nieuwe thrillerserie er uit zal komen te zien...

Heel wat mensen kijken ongetwijfeld al stevig uit naar de komst van de thrillerserie The Power. De reeks zal ergens in de loop van dit jaar verschijnen en de cast ziet er alvast erg veelbelovend uit.

The Power is een serie die gebaseerd is op de gelijknamige bestseller van Naomi Alderman. De verhaallijn speelt zich af in onze tijd en vertelt het verhaal van tienermeisjes die zomaar de mogelijkheid krijgen om mensen te elektrocuteren.

In totaal zullen er van de serie 10 afleveringen verschijnen. De regie van de reeks is in handen van Reed Morano (The Handmaid's Tale). Sister (bekend van onder meer Chernobyl zal de productie voor haar rekening nemen.

Leuke cast
Eén ding weten we nu alvast, de cast van The Power zal er meer dan degelijk uit komen te zien. De rol van de zelfingenomen gouverneur Daniel Dandon zal bijvoorbeeld worden gespeeld door Tim Robbins. Leslie Mann zal in de huid kruipen van de burgemeester Margot Cleary-Lopez. Haar man wordt gespeeld door John Leguizamo die eerder onder meer te zien was in When They See Us.

De rol van adviseur zal worden vervuld door Edwina Findley die eerder al te zien was in de serie Fear The Walking Dead. Andere leden van de cast zijn Rob Delaney, Alice Eve en Jacob Fortune-Lloyd.

Wanneer The Power precies zal verschijnen is momenteel nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen