search
Reboot van populaire sciencefictionserie 'The 4400' komt er!
Series / Nieuws

Reboot van populaire sciencefictionserie 'The 4400' komt er!

Het is al ongeveer 2 jaar geleden dat er voor het eerst door The CW naar een reboot werd gehint...

In het jaar 2007 beëindigde USA Network de populaire sciencefictionserie The 4400. Twee jaar geleden liet The CW reeds optekenen na te denken over een reboot. Die reboot komt er nu ook echt.

Na twee jaar productie heeft The CW er nu voor gekozen om de volledige serie te bestellen. Dit voor alle duidelijkheid zonder pilot. De oorspronkelijke serie ging in première bij USA Network in het jaar 2004. Ze werd uiteindelijk na 4 seizoenen beëindigd met een stevige cliffhanger van formaat.

Cast nog niet bekend
Veel over de reboot is er op moment van schrijven nog niet bekend. Dit geldt overigens ook voor de cast. Het is bijvoorbeeld niet geweten of de oorspronkelijke cast terug zal keren of er voor allemaal nieuwe namen zal worden gekozen.

The 4400 vertelt het verhaal van een mysterieuze lichtbal die er voor zorgt dat een groep van 4400 mensen plots komen te verdwijnen. De lichtbal is te zien bij Mount Rainier in het Amerikaanse Washington. Wanneer ze jaren later terugkeren naar de Aarde is geen van hen ouder geworden. Bovendien weet ook niemand precies wat er is gebeurd. Wel stellen ze vast over speciale krachten te beschikken.

Het is nu vooral uitkijken naar het moment waarop The CW de releasedatum van de reboot bekend zal maken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen