search
'Game of Thrones' spin-off 'House of the Dragon' komt in 2022!

'Game of Thrones' spin-off 'House of the Dragon' komt in 2022!

De opnames van House of the Dragon gaan namelijk in de loop van april van start.

Jim Pedd
Game of Thrones spin-ff House of the Dragon zal in april beginnen met de opnames. Daarmee haalt de serie een releasedatum in de loop van 2022 zeker.

HBO werkt al sinds het einde van Game of Thrones aan een hele rits spin-offs. Eind 2019 was House of the Dragon de eerste serie die ook echt een compleet seizoen kreeg.

Fire and Blood
De serie heeft nog geen heel duidelijke synopsis. Wel weten we dat hij draait om de onderlinge strijd in de Targaryen-familie, die voor een deel omschreven is in het boek Fire and Blood van George R.R. Martin.

HBO-baas Casey Bloys bevestigt dat de serie in april met zijn productie begint. Er komen tien afleveringen in het eerste seizoen, dat gemaakt wordt door showrunners Miguel Sapochnik en Ryan J. Condal. Die werken al een hele tijd aan de serie, met scenario's die in verschillende stadia van ontwikkeling verkeren.

"Ik kan je alleen zeggen dat iedereen zich ervan bewust is dat het origineel een goede serie was, en dat als je dit wil doen, je dat moet eren. Maar je wil ook andere verhalen vertellen. Dus het speelt zich af in het universum van Game of Thrones, maar wordt iets dat hopelijk alleen Ryan en Miguel kunnen doen," aldus Bloys.

Lees ook: Hoe gaat de toekomst van de 'Game of Thrones'-franchise eruit zien?

Lees ook: 'Game of Thrones'-opvolger 'House of the Dragon' brengt oude bekende terug voor de muziek

Aanbevolen artikelen