search
Horror-drama serie 'Lovecraft Country' lijkt een tweede seizoen te krijgen
Series / Nieuws

Horror-drama serie 'Lovecraft Country' lijkt een tweede seizoen te krijgen

De HBO serie Lovecraft Country krijgt mogelijk een tweede seizoen.

Afgelopen jaar verscheen de opvallende serie Lovecraft Country op de betaalzender HBO / Ziggo Movies & Series XL. De serie heeft officieel nog geen groen licht voor een tweede seizoen, maar er zijn steeds meer positieve signalen dat deze er wel gaat komen.

Lovecraft Country startte verleden jaar augustus op HBO en bestaat uit tien afleveringen. Het verhaal is gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijver Matt Ruff. De kijkcijfers bleken redelijk, de ontvangst was meer dan goed.

Een tweede seizoen voor Lovecraft Country?
In gesprek met Deadline zei Casey Bloys, hoofd content bij HBO, dat showrunner Misha Green mogelijk met meer Lovecraft Country: "Misha werkt met een klein team van schrijvers en ze komen met een idee. Ze had een boek voor het eerste seizoen. Zij en de schrijvers wilden erop uit en de tijd nemen om uit te zoeken om zonder een boek te ontdekken welke reis deze personages willen maken."

"We willen allemaal zeker weten dat ze een verhaal te vertellen heeft. Dat is waar ze nu is, bezig met die ideeën. Ik heb goede hoop, net als Misha. Dus we geven ze de tijd om eraan te werken," vertelde Bloys.



Lees ook: HBO-serie 'Lovecraft Country' binnenkort op Blu-ray en DVD

Lees ook: Mysterieuze clip uit 'Lovecraft Country' van HBO
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen