Acteurs Netflix hitserie 'The Umbrella Academy' gaan flink meer verdienen

The Umbrella Academy-cast scoort salarisverhoging

Netflix geeft The Umbrella Academy een derde seizoen, en gooit de kosten flink omhoog.

Jim Pedd, 13 februari 2021 om 08:41

Na een goed ontvangen tweede seizoen, heeft de cast van Netflix-serie The Umbrella Academy een flinke salarisverhoging weten te regelen.
Variety meldt dat zes van de hoofdrolspelers, Tom Hopper, David CastaƱeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher en Justin H. Min, gezamenlijk lobbyden bij de producenten om een salarisverhoging te krijgen. En dat is gelukt; allemaal krijgen ze nu meer dan 200.000 dollar per aflevering betaald.

Steun van Elliot Page
Hoewel Elliot Page de onderhandelingen steunde, en ook een salarisverhoging kreeg, was hij niet betrokken bij het proces. Page kreeg al meer betaald dan de rest van de groep, omdat hij een van de voornaamste sterren van de serie is.

Het gezamenlijk onderhandelen als cast om een salarisverhoging te bewerkstelligen is in Hollywood vaak zeer succesvol. We kennen heel wat series waarbij de hoofdrolspelers allemaal gezamenlijk onderhandelingen in zijn gegaan om dat voor elkaar te boksen.

Gezien het grote succes van de serie op Netflix, en het aanstaande derde seizoen, mag dat natuurlijk ook wel. Wanneer het nieuwe seizoen te zien is, weten we helaas nog niet.

Lees ook: 'The Umbrella Academy' onthult de concurrerende Sparrow Academy

Lees ook: Derde seizoen 'The Umbrella Academy' van Netflix wordt gestoord

Bron: Variety

Lees meer over: The Umbrella Academy, Netflix, Tom Hopper, David Castaneda, Emmy Raver Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Justin H Min, Elliot Page

Populair nieuws