search
Deze week eindelijk weer een aantal nieuwe series op Disney+
Series / Nieuws

Deze week eindelijk weer een aantal nieuwe series op Disney+

Deze week kunnen we eindelijk weer echt wat nieuwe titels noemen op Disney+.

Vandaag eindelijk weer iets meer toevoegingen aan Disney+. We zetten ze allemaal voor je op een rij in dit overzicht.

We beginnen zoals gebruikelijk weer met de serie waarvan een nieuwe aflevering debuteerde, gevolgd door de series die verder ook zijn toegevoegd.

WandaVision (S01E06): Gloednieuw Halloween-spektakel! Deze aflevering heeft nog geen synopsis van Disney gekregen, maar de zorgen van Vision nemen toe over de wereld waarin hij verkeert. Hij gaat op onderzoek uit, terwijl Wanda zo haar eigen problemen heeft.

Science of Stupid: In Science of Stupid gaan amateurwetenschappers de strijd aan voor de titel 'degene met de minste kennis van zaken' wat betreft wetenschappelijke principes als torsie, zwaartekracht en de wetten van Newton. Zoals onze amateurwetenschappers aan den lijve hebben ondervonden: probeer de wetten van de wetenschap te breken en de wetten zullen jou breken.

Africa's Hidden Wonders: Over dit hele, ontzagwekkende continent vechten de beesten uit de natuur - van de grootste tot de microscopisch kleinste - om te overleven in de zwaarste omstandigheden ter wereld. In epische omgevingen sluipen roofdieren over de savannes, wonen vreemde apen in de bergen en vind je heel mysterieuze insecten en slagen in ondoordringbare wouden.

Aanbevolen artikelen