Gerucht: 'Star Trek' brengt ook deze oude bekende terug

'Star Trek' brengt ook deze oude bekende terug?

Het gerucht gaat dat Jonathan Archer straks terugkeert in Star Trek.

Jim Pedd, 14 februari 2021 om 11:28

Het Star Trek-universum wordt flink uitgebreid op het kleine scherm. Recent maakte de serie Star Trek: Discovery bijvoorbeeld voor het eerst een echte verbinding met het Kelvin-universum.
En uitvoerend producent Alex Kurtzman vertelde de komende jaren nog heel wat plannen te hebben, zelfs tot 2027. Ondertussen brengt de franchise steeds meer oude bekenden terug. Zo is Kate Mulgrew voor het eerst in jaren weer te zien als Captain Kathryn Janeway. En mogelijk is er meer op komst.

Captain Jonathan Archer
Het gerucht gaat namelijk dat Alex Kurtzman van plan zou zijn om ook Captain Jonathan Archer terug te brengen. Hij was de kapitein van de allereerst Enterprise, en werd gespeeld door Scott Bakula.

In welke serie de acteur precies terug zal keren is natuurlijk heel erg de vraag, net als de vraag of hij ook echt terug zal keren. Captain Archer werd nooit zo populair bij de fans als andere kapiteins, zoals Kirk en Picard.

Maar wellicht ligt bij die laatste een kansje; hij heeft immers een eigen serie en de seriefinale van Star Trek: Enterprise was direct verbonden aan The Next Generation.

Lees ook: 'Star Trek'-franchise krijgt veelbelovende TV-trailer

Lees ook: Jeri Ryan vond 'Star Trek: Voyager'-opnames niet fijn

Bron: GFR

Lees meer over: Star Trek, Jonathan Archer, Scott Bacula, Star Trek Enterprise, Picard

Populair nieuws