search
Hoe dat verrassende personage in de Marvel-serie 'WandaVision' voor bijna iedereen geheim werd gehouden

Hoe dat verrassende personage in de Marvel-serie 'WandaVision' voor bijna iedereen geheim werd gehouden

Niemand wist van de grote verrassing uit aflevering 5 en 6 van de Marvel-serie.

Bram de Groot
De volgende fase van het Marvel Cinematic Universe is overduidelijk begonnen en hoe kon het beter dan met WandaVision, de eerste nieuwe MCU-serie op Disney+. In de twee afgelopen afleveringen zagen we een personage dat een belangrijk ingrediënt van fase vier onthulde. Let op: SPOILERS!!

In de vijfde aflevering van WandaVision zagen we de broer van Wanda Maximoff van Elizabeth Olsen verschijnen en dat is uiteraard Pietro Maximoff, a.k.a. Quicksilver. We zagen hem ook in Avengers: Age of Ultron. Het grote verschil? Het is de Pietro Maximoff uit de X-Men films, gespeeld door Evan Peters.

Quicksilver groot geheim
"Dat was duidelijk een enorme verrassing," zei Kat Dennings tijdens Jimmy Kimmel Live. "Ik bedoel, ze hielden het ook een beetje geheim voor mij. Ik wist niet zeker wat er aan de hand was."

"Terwijl we aan het opnemen waren, verstopten ze hem in een ding, zodat niemand een drone-opname kon maken als hij uit een busje stapte, of zo. Het was een grote geheim, maar ze hebben het gehaald," aldus Dennings.

De actrice wil en kan ook weinig andere details onthullen. Bijvoorbeeld of bepaalde fantheorieen kloppen. "Ik zou ik niet eens weten hoe ik die theorieën moet vertalen," antwoordde Dennings. "Ik begrijp nog steeds niet precies wat er aan de hand is, en dat is eerlijk gezegd het beste."Lees ook: De nieuwe Marvel-serie 'WandaVision' op Disney+ is nu de populairste serie ter wereld

Lees ook: Gave video breekt 'WandaVision' doormidden

Aanbevolen artikelen