'The Witcher' seizoen 2 lijkt een zeer fijne flashback te gaan krijgen

'The Witcher' seizoen 2 klinkt steeds beter

Netflix werkt hard aan het tweede seizoen van de serie The Witcher, met mogelijk een hele gave flashback.

Jim Pedd, 16 februari 2021 om 15:57

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Netflix is druk bezig met de opnames van het tweede seizoen van de serie The Witcher. We hebben sinds men begonnen is met de opnames van het seizoen, al heel wat hints gekregen naar wat we kunnen verwachten.
Zo weten we dat de serie zich voor een deel af gaat spelen in Kaer Morhen, het kasteel waar Geralt of Rivia opgeleid is als Witcher. Vandaag lijkt het erop dat de serie ook naar Cintra terugkeert.

The Witcher seizoen 2
Het gerucht gaat via Redanian Intelligence dat een aantal hoofdpersonen van het fictieve koninkrijk Cintra terugkeren in het tweede seizoen. Het gaat dan uiteraard om een flashback naar het verleden.

Ciri's ouders Duny en Pavetta schijnen allebei onderdeel uit te maken van de flashbacks. Acteurs Bart Edwards en Gaia Mondadori zouden namelijk gezien zijn op de Arborfield Studios, waar regisseur Ed Bazalgette op dat moment bezig was met de opnames van afleveringen 5 en 8.

Cintra werd in het eerste seizoen volledig gedecimeerd. Het verhaal leek rond te zijn op dat vlak, maar nu begint het er dus op te lijken dat Netflix in elk geval even terugkeert naar het land.

Lees ook: Henry Cavill over zijn 'The Witcher'-blessure

Lees ook: 'The Witcher' van Netflix: Dit moet je weten over de eerste Witchers

Bron: redanianintelligence

Lees meer over: The Witcher, Netflix, Cintra, Flashback, Bart Edwards, Gaia Mondadori, Lauren Schmidt Hissrich

Populair nieuws