Royalty-dramaserie 'The Great' is met minstens één extra seizoen verlengd

Hulu verlengt 'The Great' met minstens één seizoen

De serie kan rekenen op een ongelofelijke populariteit en krijgt met zekerheid een vervolg...

Geoffrey Ketels, 16 februari 2021 om 16:15

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Fantastisch nieuws voor fans van de serie The Great. Elle Fanning heeft namelijk officieel bekend gemaakt dat er een tweede seizoen zal verschijnen.
Elle Fanning is de hoofdrolspeelster van de serie. De actrice, die is genomineerd voor een Golden Globe Award, heeft officieel bekend gemaakt dat de reeks met zekerheid een vervolg zal krijgen. De actrice kondigde het nieuws aan op haar Instagram.

De foto die de actrice plaatste maakt duidelijk dat ze zwanger is. Dit heeft eigenlijk een dubbele betekenis. Het is namelijk zo dat ze in het tweede seizoen van de reeks niet alleen moeder zal worden van een kind, maar ook van Rusland.

Razend populair
Dat The Great een tweede seizoen krijgt zal weinigen verbazen. De serie wordt dan ook bijzonder warm onthaald. Ook op gespecialiseerde websites, zoals bijvoorbeeld IMDB kan ze rekenen op een prima score van 8,1/10.

Wanneer het tweede seizoen moet gaan verschijnen is nog niet bekend. Heb je het eerste seizoen van deze serie nog niet gezien? Dan krijg je met onderstaande trailer alvast een voorsmaakje.


Lees meer over: The Great, Hulu, serie, series

Populair nieuws