2 vrouwelijke CIA-agentes in gloednieuwe serie 'Red Widow'

Fox kondigt gloednieuwe serie 'Red Widow' aan

Fox heeft bekend gemaakt dat het werkt aan een nieuwe serie genaamd 'Red Window'. Deze serie zal gebaseerd zijn op het verhaal van het boek van Alma Katsu.

Geoffrey Ketels, 16 februari 2021 om 16:16

Fox heeft bekend gemaakt een nieuwe serie in productie te hebben genaamd Red Widow. Sarah Condon is aangesteld als uitvoerend producent van de reeks.
De nieuwe serie Red Widow is gebaseerd op het gelijknamige boek welke van de hand komt van Alma Katsu. Het boek zal verschijnen op 23 maart. Voor de serie wordt er nog gezocht naar een schrijver.

Twee vrouwelijke CIA-agentes
De serie Red Widow vertelt het verhaal van twee vrouwelijke CIA-agentes. Hun leven wordt bedreigd door de ruwe mannenwereld waarin ze zich bevinden. Op een zeker ogenblik krijgen ze onder meer af te rekenen met bedreigingen die afkomstig blijken te zijn van de Russische afdeling van de CIA. Het spreekt voor zich dat deze dreiging verschillende belangrijke gevolgen met zich mee zal brengen.

Almu Katsu, schrijfster van het boek is ook bij de serie betrokken. Zij werd door Fox dan ook aangeduid als uitvoerend producent. Katsu zelf was ruim drie decennia lang actief binnen de CIA en de NSA.

De serie zal over geen enkele link beschikken met de gelijknamige reeks uit 2013 van ABC. Ook is er geen link met het Nederlandse Penoza.

Wanneer we deze nieuwe serie precies mogen verwachten is tot dusver nog niet bekend.

Lees meer over: Red Widow, Fox, serie, series

Populair nieuws