Vervolg op 'Black Lightning'-serie brengt een aantal oude bekenden terug

'Black Lightning' spin-off brengt bekenden terug

Black Lightning krijgt mogelijk een spin-off: Painkiller, met een stel bekende personages.

Jim Pedd, 16 februari 2021 om 16:17

De serie Black Lightning is straks na het vierde seizoen voorbij. Maar dat zal mogelijk niet het laatste zijn dat de kijker ziet van de dochters van hoofdpersoon Jefferson Pierce. Anissa / Thunder (Nefessa Williams) en Jennifer / Lightning (China Anne McClain) lijken een rol te hebben in de spin-off.
Volgens showrunner Salim Akil kunnen beide personages een rol spelen in de Painkiller spin-off, mocht The CW besluiten die te maken.

Een spin-off
Akil sprak met de site SYFY en vertelde dat er een backdoor pilot voor de spin-off komt in de zevende aflevering van Black Lightning seizoen 4.

"We zijn op dit moment bezig met de opnames van de pilot van Painkiller. Als het aan ons ligt, wordt het een spin-off. Maar ik weet niet of deze te zien zal zijn. Mocht dat wel het geval zijn, dan zal je de zussen zeker zien," aldus Akil.

Dat ze misschien te zien zijn, is nog behoorlijk nieuwswaardig. Actrice McClain liet namelijk weten dat ze andere plannen had. Ze was al van plan om het vierde seizoen van Black Lightning haar laatste te maken, nog voordat The CW besloten had om de serie ook stop te zetten na het nieuwe seizoen.

Waarom precies heeft ze nog niet onthuld, maar het gaat om persoonlijke omstandigheden, en ligt dus niet aan zender The CW.

Lees ook: Hier draait het laatste seizoen van Arrowverse-serie 'Black Lightning' echt om

Lees ook: Erg duistere beelden in trailer 'Black Lightning' seizoen 4

Bron: Syfy Wire

Lees meer over: Black Lightning, The CW, Salim Akil, Nefessa Williams, China Anne McClain

Populair nieuws