'Stranger Things' wordt een stuk dreigender en duisterder

'Stranger Things' is duisterder dan ooit

Is straks nog wel iemand veilig in seizoen 4 van de Netflix serie 'Stranger Things'?

Jim Pedd, 17 februari 2021 om 09:19

Finn Wolfhard noemt het vierde seizoen van Netflix-serie Stranger Things het meest duistere tot nu toe. De opnames van de reeks zijn nog altijd bezig, waardoor Netflix de serie niet al begin dit jaar kan vertonen zoals oorspronkelijk het plan was.
Elk seizoen weer lijkt Stranger Things groter dan ooit te zijn. Dat gold in elk geval voor het derde seizoen en lijkt nu ook te gaan gelden voor het vierde. Ditmaal is de cast verspreid over de wereld. Eleven en Will vertrokken uit Hawkins, waardoor Mike, Dustin, Lucas en Max achterbleven in het dorpje. En we zagen dat Jim Hopper in een Russische goelag zit.

Behoorlijk duister
Volgens Finn Wolfhard, die de rol van Mike Wheeler speelt, is het seizoen duister. Nog meer dan het derde seizoen, dat volgens hem al erg duister was.

"Elk seizoen wordt duisterder. Ik kan je zeggen dat ik al bij seizoen drie dacht: 'Duisterder dan dit zal het niet worden', met exploderende ratten enzo. Maar het vierde seizoen doet het allemaal nog heftiger. Elk jaar wordt het weer groter. Het wordt grappiger, duisterder en ook verdrietiger. Ik kijk er heel erg naar uit dat mensen het kunnen zien," concludeerde Wolfhard.

Het nieuwe seizoen heeft nog niet echt een plot. Wel weten we dat Robert Englund een heel nieuw personage speelt, dat mogelijk een rol heeft in de nieuwe dingen die gaan gebeuren.

Lees ook: Netflix 'Stranger Things'-ster Millie Bobby Brown krijgt het meest betaald

Lees ook: Netflix's 'Stranger Things' seizoen 4 is enger dan ooit

Bron: CBC

Lees meer over: Stranger Things, Netflix, Finn Wolfhard

Populair nieuws