search
Duistere gebeurtenissen rond Maggie in 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Duistere gebeurtenissen rond Maggie in 'The Walking Dead'

De laatste zes afleveringen van seizoen tien starten later deze maand.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In oktober 2019 startte het tiende seizoen van The Walking Dead en aan de reeks kwam in april 2020 een einde. Toch kwam er al meer. In oktober verscheen namelijk de afsluiter "A Certain Doom", en binnenkort starten de zogenaamde bonusafleveringen. Let op: SPOILERS!!!!

De eerste aflevering wordt op 28 februari uitgezonden en deze heet "Home Sweet Home". In die aflevering keert Maggie (Lauren Cohan) terug naar Virginia, samen met haar acht jaar oude zoon Hershel Rhee (Kien Michael Spiller).

Maggie komt weer in contact met Daryl (Norman Reedus) en Judith Grimes (Cailey Fleming) en zal ook Negan (Jeffrey Dean Morgan) ontmoeten, uiteraard de moordenaar van haar man.

Duistere tijd voor Maggie
Maar wat heeft Maggie voor haar terugkeer meegemaakt. Hierover krijgen we ook meer te zien en horen, meldt Comicbook.com. We krijgen in de eerste bonusaflevering namelijk te zien hoe Daryl en Kelly (Angel Theory) samen met Maggie en haar vrienden Elijah (Okea Eme-Akwari) en Cole (James Devoti) op zoek gaan naar Maggie's andere vrienden.

Maggie zou onthullen dat haar vertrek werd aangespoord door Georgie (Jayne Atkinson). Ze laat maar weinig los over wat ze vervolgens heeft meegemaakt. Wel laat ze aan Daryl in een emotionele scène weten waarom ze wel eerder naar huis wilde komen, maar niet kon.

De Amerikaanse première van "Home Sweet Home" staat gepland voor 28 februari. Op 1 maart zal de aflevering debuteren op het Nederlandse FOX, om 22.00 uur.

Lees ook: Duistere boodschap in "Here's Negan" trailer voor 'The Walking Dead' bonusafleveringen
Lees ook: Eerste beeld laatste seizoen 'The Walking Dead'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen