search
Prime legt ook de serie 'Truth Seekers' al na 1 seizoen op het hakblok
Series / Nieuws

Prime legt ook de serie 'Truth Seekers' al na 1 seizoen op het hakblok

Truth Seekers stopt er al na 1 seizoen mee op Amazon Prime Video, helaas...

Amazon Prime Video zet al na 1 seizoen een punt achter de horror-komedie Truth Seekers. In de serie speelden Nick Frost en Simon Pegg de hoofdrollen.

De serie was door Pegg en Frost bedacht, samen met schrijvers Nat Saunders en James Serafinowicz. Deze ging op 30 oktober 2020 in première op Prime Video, maar was duidelijk geen groot succes.

Slechts acht afleveringen
Centraal staat Gus, een man die als reparateur van wifi-netwerken werkt. Hij onderzoekt als een soort sidegig het paranormale via een YouTube-kanaal. Maar na acht afleveringen is dit avontuur al voorbij.

Frost kondigde dat nieuws zelf aan:

"Helaas keert Truth Seekers niet terug voor een tweede seizoen. De serie is niet vernieuwd, wat een harde trap in mijn ballen is. We hebben echt alles gegeven, ons hart, onze ziel en in sommige gevallen zelfs bloed. Dat we dus niet terug mogen keren, is jammer. En pijnlijk. Ik denk dat we nog veel spookverhalen hadden willen vertellen, verhalen die nu onverteld blijven", aldus Frost.

De serie deed trouwens een beetje denken aan webserie Ghostfacers van The CW, waarin we ook 'alledaagse' mensen volgden op jacht naar het paranormale.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen