'Bridgerton'-ster vertelt over de vele seksscènes in deze Netflix-serie

'Bridgerton'-ster over de vele seksscènes

Netflix-serie Bridgerton zit bomvol seksscènes; hoe ontving de familie van de hoofdrolspeler dit?

Jim Pedd, 17 februari 2021 om 09:27

Bridgerton debuteerde met de kerst op Netflix. De provocatieve dramaserie staat nog altijd in de top tien best bekeken series en houdt de gemoederen dan ook nog altijd bezig.
Een van de redenen ligt in de vele schandalen waar Bridgerton om draait, en dan met name de grote hoeveelheid seks die te zien is. Een van de sterren, Regé-Jean Page laat weten dat zijn familie er een behoorlijk andere reactie op had dan sommige fans.

Duidelijke reactie
"We hebben een WhatsApp-groep in de familie. Dus er zijn een aantal emoji van flitsend rood licht, en natuurlijk eentje van een perzik. Mensen hebben die gebruikt om mijn perzik een cijfer te geven," aldus de acteur die met de billen bloot ging in de serie.

"Er waren een paar familieleden, wat neven, die de memo gemist hadden. Dus zij keken de serie en ik kreeg behoorlijk duidelijke berichten in mijn Instagram-DM's: 'Er had een waarschuwing voor neefjes en nichtjes moeten zijn. Ik heb zoveel kopjes thee op tactvolle momenten moeten zetten'," ging de acteur verder.

Het tweede seizoen van de serie wordt op dit moment gemaakt. De hoop van fans en van Netflix, is dat het seizoen eind dit jaar te zien is.

Lees ook: Oeps: 'Bridgerton' en 'The Crown' hebben exact dezelfde sets

Lees ook: Netflix hitserie 'Bridgerton' seizoen 2 gaat seksscènes uit seizoen 1 overtreffen

Bron: CinemaBlend

Lees meer over: Bridgerton, Netflix, Rege Jean Page

Populair nieuws