'The Witcher'-maker deelt mooie foto van de set van seizoen 2

'The Witcher'-maker deelt mooie foto seizoen 2

De opnames van het tweede seizoen van The Witcher zijn nu al een volledig jaar bezig.

Jim Pedd, 17 februari 2021 om 11:38

Het is moeilijk om te geloven, maar Netflix is nu al een jaar bezig met de opnames van het tweede seizoen van The Witcher. Die kwamen meermaals om verschillende redenen stil te liggen.
Showrunner Lauren Schmidt Hissrich deelde op Twitter een mooi bericht waarin ze ook meteen weer iets laat zien van de set. "Het is een jaar geleden dat we begonnen met de opnames van The Witcher seizoen 2. Er is zoveel veranderd sinds afgelopen februari. Maar als ik terugkijk op die koude nachten in de bossen, blijven een ding hetzelfde: ik voel mij de gelukkigste vrouw van de wereld."

Mooi beeld
Dat bericht ging natuurlijk gepaard met een mooie foto vanaf de set:De afgelopen maanden deelde Hissrich regelmatig beelden vanaf de set. Zo kregen we te zien hoe het er allemaal aan toe gaat met de coronaregels. Ook deelde ze foto's van momenten die we nog niet te zien hebben gekregen.

Het is nog niet zeker hoe lang het duurt tot het tweede seizoen te zien is op Netflix. Dat kan zomaar nog een paar maanden in de toekomst liggen.

Lees ook: 'The Witcher' seizoen 2 klinkt steeds beter

Lees ook: Henry Cavill over zijn 'The Witcher'-blessure

Lees meer over: The Witcher, Netflix, Lauren Schmidt Hissrich

Populair nieuws