'The Blacklist' seizoen 7 snel op Netflix te zien

'The Blacklist' seizoen 7 snel op Netflix te zien

We weten nu eindelijk wanneer de serie The Blacklist verder gaat op Netflix.

Jim Pedd, 17 februari 2021 om 18:36

Netflix gaat in maart van start met het zevende seizoen van The Blacklist. Dat verschijnt een stuk later dan we gewend zijn van Netflix.
Eerdere seizoenen van The Blacklist kwamen in januari te staan op de streamingdienst. Maar dat gaat nu dus anders. Het zevende seizoen werd vertraagd en de opnames konden niet helemaal afgerond worden. Maar ondertussen zijn alle afleveringen uitgezonden en op 14 maart kunnen we het complete zevende seizoen op Netflix streamen.

Vertraagde finale
De opnames van seizoen 7 konden door de coronacrisis niet helemaal afgerond worden. Maar de makers vonden een innovatieve manier om het seizoen alsnog af te ronden, namelijk door middel van animatiescènes.

De serie is trouwens peperduur voor Netflix om uit te zenden. Voor elke aflevering betaalt het 2 miljoen dollar. Met de 155 afleveringen die uitgezonden zijn inmiddels, weet je dus dat het geen goedkope toevoeging aan het aanbod van de streamingdienst is.

The Blacklist begon in november 2020 met uitzenden van zijn achtste seizoen. En er komt nog een negende reeks aan, want die werd eind januari dit jaar besteld.

Lees ook: Er is heel goed nieuws voor de misdaadserie 'The Blacklist'

Lees ook: 'The Blacklist' brengt Red nieuwe gevaren! [Blu-ray]

Bron: Netflix

Lees meer over: The Blacklist, Netflix, seizoen 7

Informatie over de serie: The Blacklist

Populair nieuws