'The Mandalorian'-actrice Gina Carano werd ontslagen via social media?

The Mandalorian-actrice hoorde zo van haar ontslag

Als je dacht dat Gina Carano op een normale manier ontslagen is, misschien dus niet.

Jim Pedd, 17 februari 2021 om 17:27

Actrice Gina Carano werd door Lucasfilm en Disney ontslagen bij de serie The Mandalorian. De studio's vonden dat ze "afschuwelijke en onacceptabele" berichten op sociale media had geslingerd.
Nu blijkt dat Carano zich niet bewust was van haar eigen ontslag. Dat hoorde ze, horen we nu, pas via sociale media. Ze werd dus niet los opgebeld door iemand om haar het slechte nieuws mede te delen.

Ontslag via social media
Carano vertelde dat Lucasfilm wilde dat ze "hun precieze bewoording voor een excuses voor het gebruik van bepaalde woorden" zou volgen. Dat wilde ze niet: ze wilde haar eigen statement maken.

Daarop zou Lucasfilm volgens Carano besloten hebben om haar uit te sluiten van alle pers en promotie voor de serie The Mandalorian.

"Dat was hartverscheurend, maar ik wilde het harde werk van iedereen die aan het project had meegewerkt niet teniet doen. Dus ik ging akkoord," aldus de actrice. "En dat is de laatste keer dat ik door Lucasfilm gecontacteerd ben over een publiek statement of excuses. Ik ontdekte het, net als iedereen, via sociale media."

Lees ook: Online initiatief gestart om verguisde 'The Mandalorian'-actrice Gina Carano terug te halen

Lees ook: Gave foto's van de Ahsoka-aflevering uit 'The Mandalorian'

Bron: bariweiss

Lees meer over: Gina Carano, Disney Plus, Lucasfilm, The Mandalorian

Populair nieuws