Eerste recensies 'Superman & Lois': Is deze nieuwe Arrowverse-serie de moeite waard?

Eerste recensies 'Superman & Lois': Top of flop?

Superman & Lois: kijken, of toch maar overslaan, deze nieuwe toevoeging aan het Arrowverse?

Jim Pedd, 18 februari 2021 08:08

De serie Superman & Lois gaat deze week van start. Maar is deze nieuwste toevoeging aan het Arrowverse van The CW de moeite van het kijken waard?
Vandaag vertellen we je wat critici van de serie vinden. Deze gaat 23 februari van start in de Verenigde Staten. We zien hoe 's werelds beroemdste superheld, Clark Kent, samen met de beroemdste journalist Lois Lane, tegenover de grootste uitdaging uit hun levens komen te staan: het omgaan met alle stress, druk en complexiteiten die komen kijken bij het leven van een werkende ouder.

Top of flop?
De recensies zijn tot nu toe erg positief. We citeren er een aantal


Arizona Republic: "Berlanti en Helbing hebben een op zichzelf staand universum gemaakt dat zich goed leent voor uitbreidingen."

Beyond the Trailer: "De nieuwste DC-serie van The CW doet het beter dan de rest en biedt een volwassen versie van Superman, maar met veel actie. Als de comics het personage nou ook eens zo goed zouden updaten!"

ComicBook: "De toon van Superman & Lois zit over het algemeen tussen Smallville en Man of Steel. Daardoor is het duidelijk een heel eigen ding geworden, en dat is maar goed ook."

TV Line: "Direct uit de Smallville Gazette, hebben we het voorpaginanieuws voor je: 'Superman & Lois werkt'. En bij vlagen is het ook echt heel mooi."

Digital Spy: "Superman & Lois lijkt niet te weten of het deel uitmaakt van het Arrowverse, of dat het gewoon het goedkope neefje van de films van Zack Snyder is."

Lees ook: Man van Staal in trailer in DC-serie 'Superman & Lois'

Lees ook: Arrowverse-serie 'Superman & Lois' onthult duidelijke details

Lees meer over: Superman and Lois, Recensies, Review, The CW, Arrowverse

Populair nieuws