Vervangt 'The Mandalorian' Gina Carano of toch niet?

Vervangt The Mandalorian Gina Carano of toch niet?

The Mandalorian nam afscheid van Gina Carano, maar wordt ze vervangen of niet?

Jim Pedd, 18 februari 2021 om 09:14

Na het ontslag van Gina Carano bij The Mandalorian vroegen mensen zich natuurlijk af wat er gaat gebeuren met haar personage, Cara Dune. Wordt ze opnieuw gecast?
The Hollywood Reporter heeft een uitgebreid stuk geschreven over wat er achter de schermen gebeurd is, waardoor de actrice uiteindelijk ontslagen werd bij de serie. Het blijkt dat er op verschillende manieren gedacht wordt over het hercasten.

Wel of niet?
In eerste instantie schreef The Hollywood Reporter dat Lucasfilm niet van plan was om Cara Dune te laten zien in de serie The Book of Boba Fett, dat in december te streamen is. Maar het personage zou volgens insiders wel "opnieuw gecast worden voor zowel verhaal- als merchandiseredenen".

Later kwam er een update voor het artikel: "Een bron binnen Lucasfilm zegt dat het op dit moment niet de verwachting is dat het personage Cara Dune in The Mandalorian opnieuw gecast wordt."

Daarmee gaan we er maar vanuit dat Dune geen rol meer heeft in de franchise. Pijnlijk voor Gina Carano is dat het personage een grotere rol in de derde reeks van The Mandalorian had en dat men van plan was haar een grote rol te gunnen in de spin-off Rangers of the New Republic.

Lees ook: Online initiatief gestart om verguisde 'The Mandalorian'-actrice Gina Carano terug te halen

Lees ook: Gave foto's van de Ahsoka-aflevering uit 'The Mandalorian'

Bron: THR

Lees meer over: Star Wars, Cara Dune, Gina Carano, Disney Plus, Lucasfilm, Rangers of the New Republic, The Mandalorian

Populair nieuws