'The Mandalorian'-ster Gina Carano had flinke salarisverhoging in het verschiet

'The Mandalorian'-ster wilde salarisverhoging

Nu gaat Gina Carano helemaal niets meer krijgen in The Mandalorian, want ze is ontslagen.

Jim Pedd, 18 februari 2021 om 13:29

Voordat Lucasfilm besloot om alle banden met Gina Carano door te snijden, was men in onderhandeling met de actrice voor een flinke salarisverhoging. Haar rol in de franchise zou flink groeien, maar niets daarvan komt uit.
Carano wist voor heel wat controverse te zorgen tijdens het tweede seizoen van de serie. Ze plaatste op sociale media veel berichten over bijvoorbeeld de Amerikaanse presidentsverkiezingen die ze nep noemde. Ook maakte ze transfobe opmerkingen en bizarre dingen over de Holocaust.

Einde verhaal
De actrice werd daarom uit The Mandalorian gehaald. Dat terwijl men van plan was haar personage een grote rol in toekomstige seizoenen te geven en in een eigen serie.

Nu leren we via The Hollywood Reporter dat de actrice in onderhandelingen was voor een hoger salaris. Ze kreeg nu tussen de 25.000 en 50.000 dollar per aflevering. Maar de onderhandelingen kwamen snel stil te liggen.

Carano was eigenlijk bedoeld als een groot onderdeel van de Disney's Investor Day presentatie in december, waarbij tien (!) series in de Star Wars-franchise werden aangekondigd. Maar niets daarvan komt uit.

Bron: THR

Lees meer over: The Mandalorian, Star Wars, Cara Dune, Gina Carano, Disney Plus

Populair nieuws