search
'The Flash' en 'Stargirl' krijgen een crossover met dit klassieke personage
Series / Nieuws

'The Flash' en 'Stargirl' krijgen een crossover met dit klassieke personage

John Wesley Shipp krijgt een mooie rol in het tweede seizoen van de serie Stargirl.

John Wesley Shipp, die Jay Garrick speelt in The Flash, krijgt een gastrol in het tweede seizoen van de serie Stargirl. Hij zal daarin de rol van de Golden Age Flash spelen.

Het eerste seizoen liet vooral het oorsprongsverhaal van Stargirl zien. We kregen tegelijk zien hoe de Justice Society of America weer opgericht werd. En hoewel de serie begon als een DC Universe serie, is het nu ook voor The CW gemaakt. Het tweede seizoen maakt van de serie zelfs een CW Exclusive.

Het Arrowverse
De serie Stargirl begon op haar eigen Aarde. Maar dankzij de Crisis on Infinite Earths veranderde de opzet van het universum. De Earth-Prime werd gemaakt, waar de meeste DC-helden in het multiversum op leven. Maar ook ontstond er een Earth-2, dat eerst het thuis van Harry Wells en Jessie Quick was, en nu het thuis is van de serie rond Stargirl.

En die serie krijgt nu een crossover met het Arrowverse. Shipp zal nu ook in die serie te zien zijn, als een Golden Age Flash. Het zou goed kunnen dat hij dezelfde Flash is die we eerder hebben gezien, maar een jongere versie.

Shipp is namelijk te zien in aflevering 9 van het tweede seizoen, in "een cruciale flashbackaflevering."

Lees ook: DC-serie 'Stargirl' krijgt tweede seizoen!

Lees ook: Mysterieuze 'Stargirl' schurk Dragon King ziet er opvallend bijzonder uit
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen