'Fear The Walking Dead' seizoen 6B onthult nieuwe trailer

Fear The Walking Dead toont nieuwe beelden S6

De serie Fear The Walking Dead gaat weer in volle vaart verder, en toont nieuwe beelden.

Jim Pedd, 19 februari 2021 17:39

Fear The Walking Dead gaat bijna weer verder. De nieuwste trailer van het tweede deel van het zesde seizoen is vrijgegeven en teaset het idee van een wedergeboorte van een aantal van de personages.
Seizoen zes van Fear The Walking Dead is tot nu toe een stuk sterker dan het vijfde seizoen. Dat komt vooral omdat de problemen met Morgan (Lennie James) opgelost zijn, en omdat de schurkachtige Virginia (Colbie Minifie) nu een series regular is. Daardoor heeft de serie ook eindelijk een waardige slechterik.

Nieuwe beelden
Het tweede deel van dit zesde seizoen zal volgens Scott Gimple, baas van de franchise, vol hartverscheurende en onthullende momenten zitten. Er zitten ook grote veranderingen aan te komen voor het universum, waaronder drie nieuwe personages. Hieronder de trailer:


Bovcenstaande trailer hint alvast op 'dood, vernietiging en verval', maar vooral ook naar wedergeboorte. Dat zal vermoedelijk te maken hebben met de belangrijkste personages van dit seizoen: Morgan, Virginia, Alicia en John Dorie.

Bovendien is er een kans voor het nieuwe leven voor de helden, bij wie vooral een bebaard nieuw personage mogelijk kansen op een nieuw leven biedt.

Lees ook: 'Fear the Walking Dead' krijgt schokkend zesde seizoen

Lees ook: Brengt 'Fear the Walking Dead' Madison dan eindelijk terug?

Lees meer over: Fear The Walking Dead, AMC, Trailer, Seizoen 6, Lennie James, Colbie Minifie

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws