search
Taylor Kitsch bevestigt rol in 'True Detective' seizoen 2
Series / Nieuws

Taylor Kitsch bevestigt rol in 'True Detective' seizoen 2

De 'John Carter'-acteur zal te zien zijn naast o.a Colin Farrell en Vince Vaughn.

Er zijn vier hoofdrollen te vervullen in het tweede seizoen van True Detective, en twee ervan zijn inmiddels ingenomen door Colin Farrell en Vince Vaughn. De andere twee rollen zijn nog niet officieel bevestigd, maar het lijkt erop dat Taylor Kitsch en Rachel McAdams deze rollen zullen gaan spelen.


Kitsch heeft nu echter bevestigd aan Ad Week dat hij betrokken is bij het project en dat zijn deal min of meer rond is. De acteur bereidt zich momenteel zelfs al voor op de rol, die waarschijnlijk die van een jonge rechercheur Paul Woodrugh zal zijn. Deze rechercheur is ook een oorlogsveteraan met een bedenkelijk verleden. Aldus Kitsch:

''Ja, ik heb er zin in. Ik ben me al aan het voorbereiden. Het is alweer een volledig jaar geleden dat ik voor de camera heb gestaan, dus het begint te kriebelen. Zelfs in dit jaar van luieren wilde ik werken, maar het is ook belangrijk dat je vrije tijd neemt. Het was dus een moeilijk jaar, want ik hoopte ontzettend dat ik de rol in True Detective zou krijgen.

Ik moest behoorlijk geduldig zijn en veel projecten laten aan me voorbij laten gaan omdat ik de rol zo graag wilde. Mijn ontmoeting met Nic Pizzolatto herinnerde me eraan waarom ik een acteur wilde worden, en waarom je nooit moet opgeven.

Tijdens ons gesprek kwam naar voren hoe slim en gepassioneerd Nic is, en dat werkt aanstekelijk. Je krijgt gewoon zin om te beginnen. Ik kan niet wachten om voor de camera te staan. Ik houd ontzettend veel van dat eerste seizoen. Ik heb zoiets in geen tijden gezien. Dit seizoen wordt net zo bijzonder en realistisch, en dat vind ik geweldig. Het maakt deze mannen echter. Tegenwoordig heb je ballen nodig om een serie op die manier te maken.''
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen