Gerucht: 'The Walking Dead'-ster krijgt gigantisch bedrag voor laatste seizoen

20 miljoen dollar voor The Walking Dead-ster?

Norman Reedus zou flink wat meer betaald krijgen voor de laatste afleveringen van de serie The Walking Dead, en vooral voor zijn spin-off.

Jim Pedd, 22 februari 2021 om 11:16

Het is heel ingewikkeld om je The Walking Dead voor te stellen zonder acteur Norman Reedus. Hij speelt de rol van Daryl in de serie en debuteerde vroeg in het eerste seizoen.
En hoewel de serie tot een einde komt met het elfde seizoen, geldt dat niet voor de tijd van de acteur in de franchise. Hij krijgt namelijk een heel eigen spin-off, die om een roadtrip van Daryl en Carol gaat draaien. Maar dat zou ook gepaard gaan met een forse salarisverhoging.

20 miljoen dollar
Daniel Richtman claimt op basis van anonieme bronnen binnen AMC dat Reedus maar liefst 20 miljoen dollar zou krijgen voor het elfde en laatste seizoen van de serie. En hij zou ook nog eens 20 miljoen dollar krijgen voor het eerste seizoen van de spin-off.

Daarmee levert hij dan iets in, als het nieuws klopt: hij kreeg in 2018 namelijk 1 miljoen dollar per aflevering van The Walking Dead betaald. Zo bezien zou je ervan uit gaan dat hij er alleen maar op vooruit zou gaan. Als het verhaal van Richtman klopt, krijgt Reedus iets minder dan 1 miljoen dollar voor de laatste 24 afleveringen, maar juist iets meer voor de spin-off.

Hoe dan ook, we kunnen Daryl binnenkort weer zien, want op 28 februari gaat seizoen tien weer door.

Lees ook: 'The Walking Dead' vestigt een eigen record dat niet zomaar verslagen zal worden

Lees ook: Duistere gebeurtenissen rond Maggie in 'The Walking Dead'

Bron: Daniel Richtman

Lees meer over: The Walking Dead, Norman Reedus, Daryl Dixon, AMC

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws