Ontslagen 'The Mandalorian'-actrice Gina Carano beschuldigt Disney van pesterijen

The Mandalorian-actrice over haar ontslag

Gina Carano werd ontslagen bij The Mandalorian en reageert nu heel uitgebreid op dat nieuws.

Jim Pedd, 22 februari 2021 om 12:19

Gina Carano werd door Disney ontslagen bij The Mandalorian. Ze plaatste een hele rits vrij bizarre berichten op sociale media. Tijdens een nieuw interview gaat ze echt in op de beschuldigingen en haar ontslag.
Deadline sprak de actrice, die stelt dat er pesterijen plaatsvonden. "Ik heb zoveel meegemaakt, en zoveel moeten zien, en de pesterijen die nu plaatsvinden heb ik eerder gezien," aldus Carano.

Niet de enige
"Ik ben ook echt niet de enige die door dit bedrijf gepest is, en dat weet ik echt heel goed. Ik zou een verhaal kunnen vertellen dat alles in de media om zou draaien, maar dat deel ik niet omdat ik een vriend niet wil verraden. Iedereen is bang zijn baan te verliezen," aldus Carano.

Volgens haar werd ze vooral ontslagen omdat ze een mening heeft die afwijkt van sommige andere mensen. "De gedachte dat iemand anders dat zou overkomen, dat mogen ze niet doen," aldus de actrice.

Ondertussen is er een petitie gestart op Change.org, in de hoop haar terug te brengen. Meer dan 60.000 mensen tekenden al.

Lees ook: Controversiële actrice Gina Carano is nu de populairste ster van de wereld

Lees ook: Petitie om Gina Carano weer terug te halen bij 'The Mandalorian' begint nu echt te lopen

Bron: Deadline

Lees meer over: The Mandalorian, Gina Carano, Ontslag, Disney Plus

Populair nieuws