'Star Wars'-ster Ewan McGregor is klaar voor Obi-Wan Kenobi

Ewan McGregor is klaar voor Obi-Wan Kenobi

Obi-Wan Kenobi gaat bijna van start met de opnames, mogelijk is de serie volgend jaar te zien.

Jim Pedd, 23 februari 2021 om 07:05

Het is zo'n vijftien jaar geleden sinds acteur Ewan McGregor een sterrenstelsel ver, ver weg bezocht. Maar hij staat op het punt om weer die kant op te gaan.
Op het Instagram-account van Bespin Bulletin verscheen in de Stories een beeld van McGregor die duidelijk aan het trainen is voor de serie. Hoewel Obi-Wan Kenobi in de franchise niet per se bekend stond om zijn flinke spieren, lijkt hij dit keer meer gebruik van zijn lijf dan van de Force te maken.

Obi-Wan Kenobi serie
De serie wordt deze lente opgenomen in Los Angeles. In de serie volgen we Obi-Wan Kenobi tijdens zijn ballingschap op woestijnplaneet Tatooine. Maar hij gaat ook Darth Vader tegen het lijf lopen in die tijd.

Hayden Christensen tekende namelijk voor een terugkeer. "Het is zo'n ongelofelijke reis geweest om Anakin Skywalker te spelen. Natuurlijk gingen Anakin en Obi-Wan niet op de beste manier uit elkaar de laatste keer dat we hen zagen. Dus het wordt heel interessant om te zien wat een geweldig regisseur als Deborah Chow voor ons in petto heeft. Ik kijk ernaar uit om weer met Ewan te werken en het voelt goed om weer terug te zijn," aldus de acteur.

De serie is in 2022 te zien op Disney+.

Lees ook: De nieuwe Star Wars-serie 'Obi-Wan Kenobi' komt er al sneller dan je denkt

Lees ook: Bizar grote set voor een nieuwe 'Star Wars'-serie gespot in Engeland

Bron: Bespin Bulletin

Lees meer over: Star Wars, Obi Wan Kenobi, Disney Plus, Ewan McGregor

Populair nieuws