Gina Carano over Pedro Pascal in 'The Mandalorian'

Gina Carano over Pedro Pascal in 'The Mandalorian'

Koestert ze negatieve gevoelens richting haar voormalig co-ster in de Star Wars-serie?

Jim Pedd, 23 februari 2021 om 11:37

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Hoewel Gina Carano ontslagen werd bij The Mandalorian, koestert ze geen direct negatieve gevoelens richting haar co-ster Pedro Pascal.
Dat laat ze weten in een nieuw interview met Ben Shapiro. Carano werkt de komende tijd aan verschillende projecten samen met Shapiro, dus dat ze een openhartig interview aan hem geeft valt goed te verklaren.

Geen negatieve gevoelens
Carano en Pascal hebben behoorlijk uiteenlopende meningen. Maar desondanks hadden de twee een goede vriendschap ontwikkeld op de set.

"Ik vind Pedro fantastisch, echt waar," begon Carano. "Ik weet wat hij gezegd en gedaan heeft, en dat sommige mensen daar echt onder geleden hebben. Zo vind ik het niet goed om iemands nummer te plaatsen op sociale media." Daarmee verwijst ze ernaar dat Pascal in januari het nummer van senator Ted Cruz online zette.

"Er zit nog veel liefde. Nadat we realiseerden dat we politiek van mening verschillen, besloten we af te spreken elkaar op de eerste plaats als mens te zien. Omdat we vrienden waren." Daar zit nog altijd wat liefde tussen de twee. "Ik denk dat we allebei fout hebben getwitterd, maar we zijn niet perfect. We zijn mensen. En hij is geen slecht mens, hij is zo'n lief persoon."

Lees ook: Ontslagen 'The Mandalorian'-actrice Gina Carano beschuldigt Disney van pesterijen

Lees ook: 'Star Wars'-universum op Disney+ draait om deze personages

Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Mandalorian, Star Wars, Disney Plus, Pedro Pascal, Gina Carano

Populair nieuws