'Star Wars'-universum op Disney+ draait om deze personages

'Star Wars'-universum op Disney+ draait hierom

Diverse personages van de serie The Mandalorian blijven centraal staan in de franchise.

Jim Pedd, 21 februari 2021 om 14:03

Lucasfilm bouwt op dit moment druk aan zijn televisieuniversum op Disney+. Daar moeten tal van series komen te staan, beginnende met The Mandalorian. Die show bleek ook met zijn tweede seizoen een grote hit.
Sindsdien weten we dat er heel wat meer aan zit te komen. Maar hoewel er onder meer series komen over de Rangers van de New Republic, over Ahsoka Tano en meer. Maar volgens lekker Daniel Richtman blijven drie personages centraal staan.

Mando, Ahsoka en Grogu
Volgens Richtman stelt men drie personages centraal: Din Djarin, Ahsoka Tano en baby Yoda, ofwel Grogu. Het trio was er grotendeels voor verantwoordelijk dat de franchise uit zijn voegen kon barsten dus vreemd is het niet.

Uit The Mandalorian komen een aantal series sowieso voort. Daaronder vallen onder meer Rangers of the New Republic en Ahsoka. Ook wordt er gebouwd naar een crossover tussen de drie series.

Zo gek klinkt het verhaal van Richtman dus eigenlijk niet. Maar tegelijk is het ook de vraag hoe groot de rol van Grogu nog is in de franchise, gezien de ontwikkelingen van de finale van het tweede seizoen.

Lees ook: Controversiële actrice Gina Carano is nu de populairste ster van de wereld

Lees ook: Petitie om Gina Carano weer terug te halen bij 'The Mandalorian' begint nu echt te lopen

Bron: Daniel Richtman

Lees meer over: The Mandalorian, Star Wars, Disney Plus, Grogu

Populair nieuws